Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Olympiacos - Asteras

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Super League, όμως μεσοβδόμαδα επιστρέφουμε στη 17η αγωνιστική. Για το εξ’ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Olympiacos – Asteras Tripolis Live Streaming

Οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο για τη νίκη, κάτι που σημαίνει ότι θα μας χαρίσουν ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις. Από τη μια ο Ολυμπιακός συνεχίζει απτόητος την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος (+13 από τον 2ο ΠΑΟΚ) και στόχος του είναι να παραμείνει αήττητος (19-5-0) για 25ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο ότι υπάρχει και το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει. Και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Οι Πειραιώτες επί ελληνικού εδάφους προέρχονται από 5 σερί νίκες και την Κυριακή πανηγύρισαν μια ακόμα με επαγγελματικό τρόπο (2-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες (γκολ και καλή εμφάνιση).

«Κάναμε ένα πολύ καλό με τον ΟΦΗ. Το μόνο αρνητικό ήταν  ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Έμεινα ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες. Είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς με τη λήξη της αναμέτρησης.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Από την αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης παίζει «τελικό» στο Φάληρο, αφού πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ. Οι Αρκάδες το Σάββατο ηττήθηκαν (0-2) στην Τρίπολη από τον Άρη, με αποτέλεσμα να πέσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς. Οποιοδήποτε «στραβοπάτημα» θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Θυμίζουμε ότι ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ακολουθούν και διεκδικούν επίσης την 6η θέση.

Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να διορθώσουν τόσο την αμυντική τους λειτουργία, όσο και την επιθετική. Διότι τα λάθη που έχουν κάνει στα τελευταία 4 ματς (3 ήττες) τους έφεραν σε δύσκολη θέση. «Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο των πλέι οφ και έχουμε μπροστά μας δύο ματς. Θεωρούμε πως ο στόχος αυτός είναι εφικτός. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και είμαστε συγκεντρωμένοι», τόνισε ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς.

Όσον αφορά την παράδοση, ο Αστέρας Τρίπολης σε ματς πρωταθλήματος στο Φάληρο έχει να χαμογελάσει από τη σεζόν 17/18 (σκορ 1-1). Έκτοτε μετράει τέσσερις μαζεμένες ήττες (2-1, 1-0, 3-0, 1-0).live streaming σουπερ λιγκα

 

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/2_3_2022_19_00_olympiacos_asteras_tripolis/47-1-0-25642

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News