ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | AEK – PAS Giannina

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming:

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο τους συγκρούονται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League (19:30).

AEK – PAS Giannina Live Streaming

Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μόλις τρεις βαθμοί. Και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος τη κανονικής περιόδου, το παιχνίδι είναι καθοριστικό και για τις δύο πλευρές.

Η Ένωση ψάχνει να βρει την ταυτότητά της, καθώς την έχει χάσει στα τελευταία παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. Κι αυτό της έχει προκαλέσει σημαντικούς μπελάδες και έντονη εσωστρέφεια. Είναι ενδεικτικό να πούμε ότι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και για τις δύο εγχώριες διοργανώσεις, έχει μόλις μία νίκη κι αυτή ήταν επί του ουραγού της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα υπόλοιπα τέσσερα γνώρισε ισάριθμες ήττες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν με το ίδιο σκορ (2-1. Από Βόλο, Άρη και ΠΑΟΚ (για το Κύπελλο), ενώ μετά ήρθε το 1-0 από τον Ολυμπιακό. Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα και ο Αργύρης Γιαννίκης ψάχνει να βρει λύσεις, τόσο για τις αλλαγές στην ενδεκάδα όσο και στον τομέα της ψυχολογίας. Καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο έχουν αφήσει τα… σημάδια τους.Super League Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Στο αγωνιστικό σκέλος, στην τελευταία προπόνηση ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Ο Γιαννίκης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Εκτός αναμένεται να μείνει ο Αραούχο, καθώς μπορεί να ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρουν. Η επιστροφή του δρομολογείται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (27/02). Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Στάνκοβιτς, που προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα, αλλά και ο Μάνταλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύο συνεχόμενες νίκες με Παναιτωλικό (εκτός) και Άρη (εντός) και βρίσκεται στην 5η θέση, ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό. Και μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Ένωση. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή θέση και λίγες στροφές πριν από το φινάλε δεν πρόκειται να αγωνιστούν με ρίσκα, ειδικά απέναντι σε μία ποιοτική αντίπαλο.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κάργα, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Εκτός είναι φυσικά και οι Γκαρντάβσκι και Πίρσμαν που απουσιάζουν με πρόβλημα σε κοιλιακούς και προσαγωγούς. Μακροχρόνια απόντας είναι ο Πέδρο Κόντε, που πάντως μετράει αντίστροφα για να μπει στις προπονήσεις.live streaming σουπερ λιγκα

 

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_2_2022_19_30_aek_pas_giannina/47-1-0-25488

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News