Μιντιλαντ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Midtjylland – PAOK

Μιντιλαντ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Μιντιλαντ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Μιντιλαντ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και επόμενος προορισμός του είναι η Δανία. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει (17/2, 19:45) τη Μίντιλαντ στην πόλη Χέρνινγκ στο πλαίσιο της «νοκ άουτ» φάσης UEFA Europa Conference League με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωση.

Midtjylland – PAOK Live Streaming

Η ανυπομονησία της Μίντιλαντ για τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια, αφού οι Δανοί, μετά από μια εξαιρετική πορεία στο Europa League, θέλουν να συνεχίσουν στο Conference League.

Η ομάδα του Μπο Χένρικσεν φέτος λίγο έλλειψε να πραγματοποιήσει μια τεράστια έκπληξη, αφού άγγιξε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο με Λουντογκόρετς, Ερυθρό Αστέρα και Μπράγκα ηττήθηκε μόνο μια φορά και μάζεψε 9 πόντους (2-3-1) χάνοντας την πρόκριση κυριολεκτικά στο τελευταίο παιχνίδι (0-0 εκτός έδρας με τη Λουντογκόρετς).

Ο ιθύνων νους τους Μίντιλαντ είναι ο Βραζιλιάνος μέσος Εβάντερ, ενώ επιθετικά τα πάντα ξεκινούν από τα πόδια των Σίστο και Ίσακσεν. Μειονέκτημα για τους Δανούς αποτελεί το γεγονός ότι δεν βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση. Αφού το πρωτάθλημά τους έχει διακοπεί από τις 29/11 και θα συνεχιστεί στις 20/2.Super League Live Streaming

Μιντιλαντ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι έπαιξε με τη φωτιά στην Τούμπα, αλλά εκτός έδρας είχε εξαιρετική παρουσία. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι λόγω των εκτός έδρας αποτελεσμάτων βγήκε 2ος στον όμιλο του Conference League, αφού εκτός συνόρων νίκησε Λίνκολν (0-2), Κοπεγχάγη (1-2), έφερε ισοπαλία με την ΣλόβανΜπρατισλάβας (1-1) και συγκέντρωσε τους 7 από τους 11 βαθμούς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σχολίασε το γεγονός ότι πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και υποστήριξε ότι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς. «Δεν μπορώ να πω εάν μου άρεσε η αλλαγή του εκτός έδρας γκολ. Όμως ξέρω ότι αυτοί είναι οι κανόνες οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η αλήθεια είναι ότι όλα θα κριθούν μετά το δεύτερο παιχνίδι. Πάντα επιθυμία μας είναι να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θα πάμε με τη δική μας φιλοσοφία και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε».live streaming σουπερ λιγκα

 

Μιντιλαντ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Μιντιλαντ – ΠΑΟΚ

Μιντιλαντ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_2_2022_19_45_midtjylland_paok/47-1-0-25415

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News