Ολυμπιακος - ΑΕΚ Live Streaming | Olympiacos - AEK

Ολυμπιακος - ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming:

Το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από την 23η αγωνιστική της Super League. Το ματς βρίσκει τις δύο ομάδες να είναι σε εντελώς διαφορετική κατάσταση μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Olympiacos – AEK Live Streaming

Από τη μία είναι ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε έστω και δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού (3-1 στην παράταση). Από την άλλη η ΑΕΚ, που γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ προηγήθηκε σχετικά αργά στο ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και κόντρα στην Ένωση. Με τον Παναιτωλικό δυσκολεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά τους… ξελάσπωσε ο Μασούρας με ένα γκολ στις καθυστερήσεις κι ένα και στην παράταση. Τώρα καλούνται να νικήσουν και την ΑΕΚ, ώστε να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας που έχουν από τον ΠΑΟΚ εν όψει και των πλέι οφ, που πλησιάζουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς στο αρχικό σχήμα. Έχοντας παράλληλα στο μυαλό του, τον πρώτο αγώνα με την Αταλάντα για τους «32» του Europa League την Πέμπτη (17/02, 22:00). Εκτός αποστολής είναι σίγουρα ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ από την άλλη προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο ότι έχασε ακόμη ένα στόχο για φέτος και ουσιαστικά έβαλε τέλος στη χρονιά, αλλά είναι και ο τρόπος που συνέβη αυτό. Βάσει εικόνας η Ένωση ήταν καλύτερη και στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε κανένα δεν πήρε αυτό που δικαιούταν. Ειδικά στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, αν και προηγήθηκε στο 83’, δέχθηκε δύο γκολ στο 95’ και στο 97’ και αποκλείστηκε.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ να κάνουν λόγω για ειλημμένη απόφαση να καρατομηθεί και το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό. Ο Έλληνας προπονητής δέχεται πολύ μεγάλη κριτική για τη διαχείριση που κάνει στη διάρκεια των αγώνων. Και πολύ περισσότερο για τις αλλαγές που πραγματοποιεί στα τελευταία λεπτά, οι οποίες έχουν άσχημο αντίκτυπο στην εικόνα της ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά νέα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τίτσαν Στάνκοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες. Ο δεύτερος έχει σημαντικές ελπίδες να προλάβει. Σίγουρα εκτός μάχης τέθηκε ο Μάνταλος, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον φορμαρισμένο Σέρχιο Αραούχο. Αντίθετα επιστρέφει ο Μοχαμάντι που εξέτισε την ποινή του.live streaming σουπερ λιγκα

 

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – ΑΕΚ

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/13_2_2022_19_30_olympiacos_aek/47-1-0-25381

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News