ΠΑΟΚ - Ατρομητος Live Streaming | PAOK - Atromitos

ΠΑΟΚ - Ατρομητος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ πετάει στα… σύννεφα από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο και με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι πολύ καλό, υποδέχεται τον Ατρόμητο (17:15). Αντιθέτως, ο Ατρόμητος προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να απομακρυνθεί από την προτελευταία θέση.

PAOK – Atromitos Live Streaming

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να μην παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά το τελευταίο διάστημα παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Αυτό αποδείχθηκε και στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Και πολύ περισσότερο στο δεύτερο στο ΟΑΚΑ. Παρότι δεν ήταν καλός σε απόδοση και αφού μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ βρήκε τρόπο να αντιδράσει.

Πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με τον Κούρτιτς στο 95’, όπου έγινε το 1-1 και ολοκλήρωσε το θρίαμβο και την ανατροπή με το 2-1 του Μίτριτσα στο 97’. Ράζβαν Ο Λουτσέσκου βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του στο γήπεδο και με την ψυχολογία στα ύψη μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν. Εκεί σκοπεύει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και φυσικά να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Κύπελλο. Μάλιστα, και εκεί πάλι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Στα αγωνιστικά , δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής ο Ελ Καντουρί. Ο τελευταίος προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα και μπορεί να τον δούμε ως αλλαγή. Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το αν θα ξεκουράσει κάποιον από τους βασικούς.Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming

Ο Ατρόμητος από την άλλη έπαιξε την Πέμπτη με τη Λαμία στον εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής κι επέστρεψε στις νίκες (3-1). Μάλιστα, το πέτυχε με σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία προηγήθηκε στο 26’, αλλά οι Περιστεριώτες απάντησαν στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ του Κουλούρη κι ένα του νεοαποκτηθέντα Άλιμπεκ.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και η πρώτη μετά το 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στις 4 Δεκεμβρίου. Η πρώτη, χρονικά όμως, ήταν στον κόντρα στον ΠΑΟΚ στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Περιστέρι. Δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι ο μέσος Σάλομον και οι αμυντικοί Στρούγγης, Καστεγιάνο. Live Streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Ατρομητος

ΠΑΟΚ – Ατρομητος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/13_2_2022_17_15_paok_atromitos/47-1-0-25376

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News