Ολυμπιακος - Εφες Live Streaming | Olympiacos - Efes

Ολυμπιακος - Εφες Live Streaming

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming:

«Τελικός» χαρακτηρίζεται το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εφές στο ΣΕΦ (21:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην οκτάδα.

Olympiacos – Efes Live Streaming

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση (13-9) και την περασμένη βδομάδα πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπασκόνια (62-72). Τελειώνοντας με αυτό τον τρόπο το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών στην εκκίνηση του 2022. Πρωταγωνιστές στην νίκη απέναντι στους Βάσκους ήταν οι Ντόρσεϊ (17 π.), Βεζένκοφ (15 π.) και Παπανικολάου (12 π.).

Με τη συγκεκριμένη επιτυχία οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέκτησαν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, έβγαλαν στο παρκέ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση, αφού ο Ολυμπιακός με νίκη θα κάνει σπουδαίο βήμα για την εξασφάλιση της οκτάδας και θα μείνει ζωντανός και για την τετράδα.

«Πλέον δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, όλα τα ματς στον δεύτερο γύρο είναι τελικοί και τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Η νίκη με την Μπασκόνια μας έδωσε αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Euroleague Live Streaming

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, μετράει 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια της και με συγκομιδή 12-11 βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Οι Τούρκοι «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να επανέλθουν στην οκτάδα και φιλοδοξούν να συνεχίσουν με το πόδι στο… γκάζι. Στο τελευταίο τους χρονικά ματς στην Euroleague, επικράτησαν με 78-72 της Βιλερμπάν, με τον Σέιν Λάρκιν να πετυχαίνει 19 πόντους και να μοιράζει 8 ασίστ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 88-69 και στην τελευταία περίοδο πέτυχε μόλις 3 πόντους. Η προϊστορία στο ΣΕΦ προϊδεάζει για ένα ακόμη μεγάλο ματς. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τα τελευταία δύο χρόνια μετράει ισάριθμες νίκες με 79-84 και 67-86, ενώ τη σεζόν 18/19 οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 88-81. Αυτή είναι και η μοναδική νίκη που έχουν πετύχει οι Πειραιώτες στις τελευταία 7 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. live streaming ευρωλιγκα

 

Ολυμπιακος – Εφες Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Εφες

Ολυμπιακος – Εφες Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News