ΑΕΚ - Βολος Live Streaming | AEK – Volos

ΑΕΚ - Βολος Live Streaming

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming:

Ο επαναληπτικός με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεν διεξήχθη τελικά στη διάρκεια της εβδομάδας, λόγω της επέλασης του κύματος κακοκαιρίας. Έτσι, η ΑΕΚ προετοιμάστηκε για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, την Κυριακή (30/01, 17:15).

AEK – Volos Live Streaming

Βέβαια η προετοιμασία ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων, αφού για κάποιες μέρες δεν έγινε καν προπόνηση, ενώ υπάρχουν και απουσίες. Την περασμένη Κυριακή, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις νίκες, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο Περιστέρι, όπου και επικράτησαν με 2-0 του Ατρομήτου.

Η εικόνα ήρθε ως συνέχεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου μπορεί να έμεινε το 0-0, αλλά η «Ένωση» έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Μάλιστα, πέτυχε κι ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πάντως, αν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει τον αγώνα, αυτή ήταν η ΑΕΚ. Τώρα θέλει ακόμη μία νίκη και παράλληλα θα περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ώστε να γνωρίζει αν θα έχει καλύψει και σε ποιο βαθμό τη διαφορά από την κορυφή.

Σε αυτή την προσπάθεια, κόντρα στο Βόλο, υπάρχουν όμως προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι τρεις Ιρανοί. Ανσαριφάρντ, Μοχαμάντι και Χατζισαφί, που είναι με την Εθνική τους ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επιπλέον ο Τσιντώντας έκανε τις τελευταίες μέρες ατομικό, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη. Το ίδιο ισχύει και με τους Στάνκοβιτς και Μάνταλο. Αντίθετα δύο ποδοσφαιριστές βγήκαν θετικοί στα τεστ για τον κορωνοϊό και θα απουσιάσουν.Super League Live Streaming

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming

Ο Βόλος έρχεται στο ΟΑΚΑ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ίδια ώρα να αποφύγει εμφανίσεις όπως αυτή εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ (0-4). Ο Κώστας Μπράτσος γνωρίζει ότι η αποστολή της ομάδας του δεν θα είναι εύκολη, όμως δεν πρόκειται να παρατήσει το ματς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, αμφίβολοι παραμένουν ο τερματοφύλακας Κότνικ, ο αμυντικός Άλχο και ο μέσος Νίνης. Αντίθετα στην αποστολή αναμένεται να είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αργεντινός εξτρέμ, Χόρχε Κορέα, ο οποίος ανακοινώθηκε στα μέσα της εβδομάδας.Live Streaming σουπερ λιγκα

ΑΕΚ – Βολος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Βολος

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/30_1_2022_17_15_aek_volos/47-1-0-25166

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News