Μακαμπι Τελ Αβιβ - Ολυμπιακος Live Streaming | Maccabi - Olympiacos

Μακαμπι Τελ Αβιβ - Ολυμπιακος Live Streaming

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming:

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολυμπιακός ψάχνουν τον τρόπο να επιστρέψουν στις νίκες. Το μεταξύ τους ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague στο Τελ Αβίβ.

Maccabi – Olympiacos Live Streaming

Η Μακάμπι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον κορωνοϊό με διαδοχικά κρούσματα και τα παιχνίδι της με Μπασκόνια, Άλμπα, Παναθηναϊκό αναβλήθηκαν. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Euroleague ήταν στις 29/12, στην ήττα από την Μονακό με 82-76. Το συγκεκριμένο ματς οδήγησε την Μακάμπι στο 7-11 και στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα αύξησε την γκρίνια, καθώς οι Ισραηλινοί μετράνε 8 σερί ήττες στη διοργάνωση. Απέναντι στους Πειραιώτες η νίκη για τους γηπεδούχους είναι «μονόδρομος» και ψάχνουν την επανεκκίνησή τους για να ξαναμπούν στο κόλπο της οκτάδας. Ωστόσο, το θέμα της αγωνιστικής απραξίας είναι ένα ερωτηματικό για τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς του 2022 ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (94-80). Όμως παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-6, ισόβαθμος με Αρμάνι Μιλάνο και Ζενίτ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο παιχνίδι της Πόλης αποβλήθηκε πριν το ημίχρονο με δύο τεχνικές ποινές λόγω διαμαρτυριών στους διαιτητές.Super League Live Streaming

Maccabi – Olympiacos Live Streaming

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού περιμένει αντίδραση από τους παίκτες, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για μια θέση στην προνομιούχο τετράδα. Πλεονέκτημα αποτελεί η επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.  

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 90-73, ενώ στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις του στο Τελ Αβίβ διεξάγονται ματς ακατάλληλα για καρδιακούς. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρυσι επικράτησαν στην παράταση 87-89, ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες (71-70, 65-64) και μια νίκη (68-69) σε παιχνίδια που κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ!  

Στο επίκεντρο της αναμέτρησης στο Τελ Αβίβ θα βρεθούν οι δύο Έλληνες προπονητές, οι οποίοι στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει επικές κόντρες. Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Γιώργος Μπαρτζώκας διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 9η φορά στην Euroleague. Ο νυν προπονητής της Μακάμπι προηγείται με πέντε νίκες έναντι τεσσάρων του coach των Πειραιωτών.Live Streaming σουπερ λιγκα

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming

Δείτε τις αποδόσεις για το Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News