ΠΑΟΚ - Παναιτωλικος Live Streaming | PAOK - Panaitolikos

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (17:15) και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το … δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2022.

PAOK – Panaitolikos Live Streaming

Στο εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League, οι δύο ομάδες θα μπουν σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Καθώς θα κληθούν να νικήσουν τις αναπάντεχες απουσίες που έχουν προκύψει από τον covid-19 και την έλλειψη ρυθμού.

Ο «δικέφαλος του βορρά» είναι το φαβορί, όμως αυτό πρέπει να το δείξει και πάνω στο χορτάρι. Με δεδομένο ότι βρίσκεται ήδη στο -14 από την κορυφή, δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει λύσεις στο ρόστερ του και η κατάσταση είναι οριακή μετά τα διαδοχικά προβλήματα που προέκυψαν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ζίβκοβιτς και Άκπομ, τραυματίες είναι οι Τέιλορ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ανακοινώσει αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση.. Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live Streaming

Με βάση τα παραπάνω προβλήματα ο ΠΑΟΚ θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι θα κληθούν να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί από τα μαλλιά. Το θετικό είναι ότι οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν παιχνίδια στα πόδια τους χάρη στην παρουσία τους στην Super League 2 με την β’ ομάδα.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται επίσης σε κατάσταση συναγερμού, αφού σχεδόν το μισό ρόστερ διαγνώσθηκε με κορωνοϊό τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Αναστασίου, αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα και φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα από το Αγρίνιο έκλεισε το 2021 με «χαμόγελα», καθώς νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο. Βέβαια, η βαθμολογική συγκομιδή των 15 πόντων (4-3-8) δεν μπορεί να κριθεί ικανοποιητική.

Οι Αγρινιώτες κατά τη διάρκεια της διακοπής πραγματοποίησαν μεταγραφές, που θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ τους. Ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης, ο μέσος Γιόχαν Μάντερσον και ο εξτρέμ Ναντρέι Ντάγκο, αναμφισβήτητα δίνουν λύσεις.

Ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, σε 23 αγώνες μετράει συνολικά 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε δύσκολα με 2-1 στο Αγρίνιο, με σκόρερ τους Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ.Live Streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News