Κηφισια - ΑΕΚ Live Streaming | Kifisia – AEK

Κηφισια - ΑΕΚ Live Streaming

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming:

Κηφισιά και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους την Πέμπτη (19:00), στην Καισαριανή στο δεύτερο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Kifisia – AEK Live Streaming

Η «Ένωση», μετά 4-0 της πρώτης αναμέτρησης, βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Βέβαια, οι παίκτες της Κηφισιάς δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι 6η στο πρωτάθλημα της Super League 2 και θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο.

Η Κηφισιά βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Νίκου Κούστα και δίνει «μάχη» για να γίνει πρωταγωνίστρια στην β’ κατηγορία. Την περασμένη Κυριακή οι «μπλε» νίκησαν 1-0 την Καλλιθέα και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από δύο κολλητές ήττες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιάννης Οικονομίδης. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η Κηφισιά έφτασε τους 13 βαθμούς σε 8 αγώνες στον Β’ όμιλο της Super League 2.Super League Live Streaming

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming

Στην ΑΕΚ η ήττα «σοκ» από τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (1-2), έφερε προβληματισμό. Αφού οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πλέον στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας εκ των βασικών στόχων για την «Ένωση» και ο Αργύρης Γιαννίκης με δεδομένο ότι έχει την άνεση του 4-0, θα ανακατέψει την τράπουλα. Ο ίδιος περιμένει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας προπονητής μετά την ήττα από τον ΟΦΗ συνέστησε ψυχραιμία και η διοίκηση σε ένδειξη απόλυτης εμπιστοσύνης, επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024. «Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης μετά από μια ήττα και πρώτος εγώ. Ήταν μια κακή μέρα για εμάς απέναντι στον ΟΦΗ, όμως η βελτίωση θα έρθει με δουλειά κι όχι με πανικό», υποστήριξε ο Γιαννίκης.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί και τη σεζόν 2013/14 σε επίπεδο πρωταθλήματος στην -τότε- Football League 2. H AEK είχε πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι και στην έδρα της Κηφισιάς είχε επικρατήσει με σκορ 0-2. Live Streaming σουπερ λιγκα

Κηφισια – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Κηφισια – ΑΕΚ

Κηφισια – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/23_12_2021_19_00_kfisa_aek/47-1-0-24745

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News