ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming | PAS Giannina - PAOK

ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Παιχνίδι για… γερά νεύρα υπόσχονται ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ την Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες» (17:15)  στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

PAS Giannina – PAOK Live Streaming

Οι δυο ομάδες βαδίζουν χέρι- χέρι στη βαθμολογία και ισοβαθμούν στην 3η θέση με 22 πόντους στο ενεργητικό τους. Ο ΠΑΣ παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν από τους μεγάλους. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά επικράτησε 3-2 του Βόλου πετυχαίνοντας μάλιστα και ανατροπή με τους Κάργα (12’), Περέα (57’), Εραμούσπε (86’ πέναλτι). Με το τέλος της αναμέτρησης οι Γιαννιώτες παραδέχθηκαν ότι ούτε και οι ίδιοι περίμεναν τέτοια συγκομιδή βαθμών στον α’ γύρο.

«Χαιρόμαστε για τον πρώτο γύρο που παίξαμε, αλλά την Τετάρτη συνεχίζουμε. Διότι μας περιμένει δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε. Αυτό που μου αρέσει στην ομάδα είναι ότι έχουμε ιδέες εκτός γηπέδου που εφαρμόζονται πάνω στο χορτάρι. Δεν είναι εύκολο να λες κάτι στους παίκτες σου στο ημίχρονο και μόλις βγουν να κάνουν τα πάντα σωστά», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς. Super League Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή προσπαθεί να βάλει τέλος στην αγωνιστική κρίση που τον ταλαιπωρεί. Οι Θεσσαλονικείς την Κυριακή δυσκολευτήκαν για να λυγίσουν τη Λαμία στην Τούμπα (2-1). Το ματς κρίθηκε από τα τέρματα που σημείωσαν οι Λύρατζης (18’) και Κούρτιτς (64’). Ωστόσο, ο προβληματισμός στο τεχνικό επιτελείο συνεχίζεται και εκφράστηκε δια στόματος Λουτσέσκου.

«Είμαι ενοχλημένος από κάποιες αντιδράσεις, αλλά είναι κάτι που θα το λύσουμε εσωτερικά. Μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση η νίκη. Αλλά γενικά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά θέματα. Ο Λύρατζης ανταποκρίθηκε πολύ καλά τακτικά στο γήπεδο. Είναι στη φιλοσοφία μας να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με παίκτες από την άμυνα. Προσωπικά είμαι ένας μαχητής, πάντα σκέφτομαι το καλύτερο για την ομάδα και όχι να τα παρατήσω. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και ο στόχος μας είναι η νίκη», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα στον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» (0-2, 0-2, 1-3, 0-1). Και φυσικά θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου (0-1). Live Streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/15_12_2021_17_15_pas_giannina_paok/47-1-0-24604

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News