Ολυμπιακος - Μπαγερν Μοναχου Live Streaming | Olympiacos - Bayern

Ολυμπιακος - Μπαγερν Μοναχου Live Streaming

Ολυμπιακος – Μπαγερν Μοναχου Live Streaming

Ολυμπιακος – Μπαγερν Μοναχου Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (21:30) και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με νίκη τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Olympiacos – Bayern Live Streaming

Στην 15η αγωνιστική της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία μπροστά στο κοινό τους να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους (7-0). Παράλληλα να παραμείνουν εντός της πρώτης τετράδας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ρεκόρ 9-5 προέρχεται από ήττα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (81-76). Στην «Χάλα Πιονίρ» στο φινάλε της αναμέτρησης έκανε άσχημες επιλογές στην επίθεση και τις πλήρωσε.

Βέβαια, οι Πειραιώτες στην έδρα τους έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και είναι φαβορί για το «ροζ φύλλο» αγώνα κόντρα στους Γερμανούς.

«Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στην άμυνα και τους επιτρέψαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα. Είμαστε κι απογοητευμένοι από κάποια σφυρίγματα. Βγήκαμε από το πλάνο μας, σε άμυνα κι επίθεση. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε άριστα, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Νικήσαμε στο Μιλάνο και στο Καζάν, είχαμε εκτός έδρας αγώνα και στο πρωτάθλημα. Δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντοτε, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για να είμαστε κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά», τόνισε ο Μπαρτζώκας κι άφησε να εννοηθεί ότι περιμένει θετική αντίδραση από τους παίκτες του. Euroleague Live Streaming

Ολυμπιακος – Μπαγερν Μοναχου Live Streaming

Η Μπάγερν (7-7) ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την είσοδό τους στην οκτάδα. Μάλιστα, προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Εφές (83-71). Οι Βαυαροί βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Αντρέ Τρινκέρι και σε περίπτωση που βρουν ρυθμό είναι ικανοί να κάνουν ζημιά σε οποιαδήποτε έδρα.

«Αγκάθι» για την ομάδα του Ιταλού μάνατζερ αποτελεί ο τραυματισμός του Χίλιαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε και θα επιστρέψει σε ένα μήνα. Για να καλύψει το κενό του 28χρονου, αποκτήθηκε ο Κέι Σι Ρίβερς, γνωστός από τη σπουδαία του θητεία στον Παναθηναϊκό.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπάγερν την Κυριακή επικράτησε στο Βερολίνο της Άλμπα. Με τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της γερμανικής BBL κατάφερε να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή.

Το παρελθόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν Μονάχου στα παιχνίδια του ΣΕΦ είναι «ερυθρόλευκο»! Οι Γερμανοί σε τέσσερις επισκέψεις τους μετράνε ισάριθμες ήττες.  Live Streaming ευρωλιγκα

Ολυμπιακος – Μπαγερν Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Μπαγερν

Ολυμπιακος – Μπαγερν Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News