ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming | OFI – Olympiacos

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming:

Εκτός έδρας αποστολή που κρύβει αρκετούς κινδύνους έχει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Κρητικοί είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και μέσα στο σπίτι τους αναμένεται να πουλήσουν ακριβά το… τομάρι τους. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια συμπλήρωσε έξι σερί παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα και με μόλις ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα σε 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς.

OFI – Olympiacos Live Streaming

Το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση κόντρα στον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο φινάλε 3-1 στο Κύπελλο από τον Άρη, καταναλώνοντας αρκετές δυνάμεις.

«Μας αδικεί το τελικό σκορ, διότι παίξαμε καλά. Η ήττα 3-1 είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα στο Κύπελλο, όμως υπάρχει η ρεβάνς και δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο νέο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει, αυτό με τον Ολυμπιακό στην έδρας. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Ολυμπιακός προέχεται επίσης από αρνητικό αποτέλεσμα στο Κύπελλο. Την Τετάρτη ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό 3-2 στη Βοιωτία. Στο συγκεκριμένο ματς ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο στις ρεζέρβες του, οι οποίες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δεν τον δικαίωσαν. Το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά ήταν και η πρώτη εγχώρια ήττα για τους πρωταθλητές.super league Live Streaming

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming

«Κάναμε κακό ματς και περίμενα περισσότερα. Πήραμε το μάθημά να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και πλέον κοιτάμε μπροστά», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.  Στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν μόνοι πρώτοι και αήττητοι (9-2-0). Μάλιστα, βρίσκονται στο +6 από τη 2η ΑΕΚ. Την περασμένη αγωνιστική οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν να λυγίσουν τον Βόλο, αλλά το κατάφεραν στο φινάλε με γκολ του Βαλμπουενά (2-1).

Η προϊστορία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, είναι υπέρ των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε μόλις μια ήττα στο «Γεντί Κουλέ» το 2018 (1-0) κι έκτοτε έχουν πανηγυρίσει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (0-2, 1-3, 0-1).Live Streaming σουπερ λιγκ

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΦΗ – Ολυμπιακος

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/4_12_2021_19_30_ofi_olympiacos/47-1-0-24414

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News