Αρμανι Μιλανο – Ολυμπιακος Live Streaming | Milano - Olympiacos

Αρμανι - Ολυμπιακος Live Streaming

Αρμανι Μιλανο – Ολυμπιακος Live Streaming

Αρμανι Μιλανο – Ολυμπιακος Live Streaming:

Μεγάλο παιχνίδι υπόσχονται Αρμάνι και Ολυμπιακός στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση επί ιταλικού εδάφους. Απέναντι σε μια ομάδα που φέτος στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής και το καλοκαίρι ξόδεψε αρκετά χρήματα για μεταγραφές.

Milano – Olympiacos Live Streaming

Οι Πειραιώτες, μετά την εντυπωσιακή νίκη με 90-73 στο ΣΕΦ κόντρα στη Μακάμπι έφτασαν τις 7 νίκες σε 11 αγωνιστικές. Κόντρα στην Αρμάνι ουσιαστικά δίνουν ένα ακόμα δυνατό τεστ με προορισμό την προνομιούχο τετράδα. Παράλληλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα της Δευτέρας από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην πρώτη του εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν από τους «πράσινους».  Αφενός ήταν εκνευριστικά άστοχος στην τελευταία περίοδο, αφετέρου δεν κατάφερε να σταματήσει τον «καυτό» Νεμάνια Νέντοβιτς στην άμυνα, που έκανε ότι ήθελε με 24 πόντους.

Αναμφισβήτητα η ήττα από το «τριφύλλι» έφερε… μουρμούρα. «Μας στενοχωρεί η ήττα, αλλά είναι ένα παιχνίδι τον Νοέμβριο, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για να διορθώσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πάντα λέμε ότι ο προπονητής φταίει για τις ήττες, οπότε οκ, φταίω εγώ. Δεν ήταν φυσιολογικό το 4/28 τρίποντα. Ο τίτλος του φαβορί μας έφερε πίεση», υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός.euroleague Live Streaming

Αρμανι Μιλανο – Ολυμπιακος Live Streaming

Η Αρμάνι φέτος έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη. Είναι αήττητη στην έδρα της (6-0), όμως προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες απέναντι σε Ζενίτ και Ούνιξ Καζάν. Το 8-3 σε 11 παιχνίδια δείχνει ότι οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα δεν αστειεύονται. Επιθετικά οι Ιταλοί στηρίζουν πολλά στις εμπνεύσεις των Ροντρίγκες, Ντατόμε, Σίλντς, ενώ «αγκάθι» αποτελεί ο τραυματισμός του Μήτογλου.

Τελευταία φορά που νίκησε ο Ολυμπιακός μέσα το Μιλάνο εντοπίζεται τη σεζόν 2017-18, σ’ ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα (85-86). Έκτοτε η Αρμάνι μετράει δυο σερί νίκες μπροστά στο κοινό της (90-79 και 66-57). Live Streaming

Αρμανι Μιλανο – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρμανι Μιλανο – Ολυμπιακος

Αρμανι Μιλανο – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News