ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming Σημερα | AEK - Olympiacos

ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming:

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό κλέβει την παράσταση. Αγώνας για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Σέντρα την Κυριακή το βράδυ (21/11, 19:30). 

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι, όσο και οι «ερυθρόλευκοι» μας υπόσχονται ένα μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ. Αμφότεροι στοχεύουν φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

AEK – Olympiacos Live Streaming

Η ΑΕΚ (2η με 20 βαθμούς), με τη συμπαράσταση του κοινού της που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στην Καλογρέζα. Φιλοδοξεί να κάνει το 5/5 στο «σπίτι» της προκειμένου να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η «Ένωση», μετά το «στραβοπάτημα» της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (2-2), δεν θέλει σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας απώλειας. Κυρίως για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι και το πρώτο μεγάλο τεστ για τον Αργύρη Γιαννίκη. Από την στιγμή που ανέλαβε την «Ένωση» μετράει 3 νίκες (με Ατρόμητο 3-0, Βόλο 1-3, Άρη 2-1) και μια ισοπαλία με τον Απόλλωνα (2-2).

Ο Έλληνας προπονητής της ΑΕΚ μεσοβδόμαδα είδε τους Τσούμπερ, Αραούχο να δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν το μεγάλο παιχνίδι. Δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του τραυματία Τζαβέλλα στο αρχικό σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας θα παρατάξει τους Μητογλου, Βράνιες. Σημειώνεται ότι προσανατολίζεται σε σύστημα 4-3-3 για να κερδίσει τη μάχη του κέντρου.super league Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας (23 βαθμούς) και είναι αήττητος με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι Πειραιώτες με νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ θα αποκτήσουν μεγάλο πλεονέκτημα για τον τίτλο. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, παρότι ακόμα φέτος δεν παίζουν στα κόκκινα, μας έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να κάνουν ζημιές απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής επιθετικά έχει αρκετές επιλογές με τους Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Ροντρίγκες και Μασούρα, όμως γνωρίζει ότι τα ντέρμπι κρίνονται στο πάθος και στην αποτελεσματικότητα. Επίσης, ο Μαρτίνς αναγνωρίζει ότι η ομάδα που θα κερδίσει τη «μάχη» της μεσαία γραμμής αυτόματα θα αποκτήσει και μεγάλο πλεονέκτημα για το «τρίποντο». Γι’ αυτό το λόγο οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά θα έχουν αρκετή δουλειά στο κέντρο.

Το story των ντέρμπι με γηπεδούχο την ΑΕΚ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια «ερυθρόλευκη» υπόθεση. Η Ένωση έχει να νικήσει τον Ολυμπιακό από τον Σεπτέμβριο του 2017 (3-2) κι έκτοτε οι Πειραιώτες μετράνε 3 ισοπαλίες (1-1, 0-0, 1-1) και δύο νίκες (1-2 σεζόν 2019/20 και 1-5 πέρυσι).Live Streaming σουπερ λιγκ

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Ολυμπιακος

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_11_2021_19_30_aek_olympiacos/47-1-0-24210

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News