ΠΑΟΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming | PAOK - Kobenhavn

ΠΑΟΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί (4/11, 22.00) την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Conference League. Το συγκεκριμένο ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  

PAOK – Kobenhavn Live Streaming

Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοδοξεί, μετά τη σπουδαία νίκη (2-1) μέσα στη Δανία, να διπλασιάσει τις νίκες του. Παράλληλα να «αγκαλιάσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου το περασμένο Σάββατο νίκησαν με 4-1 τον Απόλλωνα. Με τη συγκεκριμένη επιτυχία «ξέχασαν» την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι.

Η ψυχολογία όλων ανέβηκε, το θετικό ήταν ότι βρέθηκαν λύσεις μεσοεπιθετικά, όμως ο Ρουμάνος προπονητής στάθηκε στην αμυντική λειτουργία.

«Είναι λίγο εκνευριστικό ότι κάνουμε τόσο σημαντικά λάθη που οδηγούν τους αντιπάλους μας στο γκολ, παρότι δεν είναι απειλητικοί. Είναι ζήτημα συγκέντρωσης και αυτοπεποίθησης. Οι νίκες πάντα βοηθάνε για να ξεπερνάμε τα λάθη. Θεωρώ ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης διότι με το που δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ, χάνουμε το ηθικό μας. Σίγουρα δε βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, όμως σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου φέτος προχωράμε και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια», τόνισε ο Λουτσέσκου.conference league Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι έχει πάρει τον… αέρα της Κοπεγχάγης, αφού την περασμένη αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και πανηγύρισε σπουδαία νίκη (2-1) μέσα στη Δανία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντριγια Ζίβκοβιτς. Πλέον οι Θεσσαλονικείς οδηγούν την κούρσας της βαθμολογίας (2-1-0) με 7 βαθμούς, αλλά οι Δανοί ακολουθούν κατά πόδας με 6 βαθμούς (2-0-1).

Οι φιλοξενούμενοι, παρότι θα αγωνιστούν την Τούμπα χωρίς τους βασικούς Ζέκα (χαφ), Γκράμπαρα (τερμ.), δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι Δανοί φέτος είναι αήττητοι στα 4 εκτός έδρας ματς (3 νίκες, 1 ισοπαλία) που έχουν δώσει στο Conference League.

Στο πρωτάθλημα της Δανίας η ομάδα του Γες Τόρουπ βρίσκεται στη 2η θέση στο -6 από τη Μίντιλαντ και την Κυριακή επικράτησε 3-0 της Βέιλε πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News