ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Paok - Apollon Smyrnis

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming:

Το Σάββατο (19:30) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλων στην Τουμπα. Ματς στο πλαίσιο τη 8ης αγωνιστικής της Super League. Ο γηπεδούχος ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες για να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας.

Paok – Apollon Smyrnis Live Streaming

Ο Δικέφαλος του Βορρά συμπλήρωσε 2 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη βρίσκεται πλέον στο -4 από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο πλήρωσε την απογοητευτική εμφάνιση του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα όταν αφυπνίστηκε να μην καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επανεμφάνισαν αδυναμίες στην άμυνα και αξίζει να αναφέρουμε ότι στα δυο τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν δεχθεί συνολικά 6 τέρμα (2 από Ολυμπιακό και 4 από Βόλο). «Μπήκαμε στον αγώνα με λάθος τρόπο και το πληρώσαμε. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε για ένα μεγάλο ντέρμπι Το ματς έδειχνε ισορροπημένο, κάναμε το λάθος στο πρώτο γκολ και μετά είχαμε άγχος.

Σαν να σταματήσαμε να παίζουμε. η σεζόν είναι μεγάλη και έχουμε πολλά ματς ακόμα μπροστά μας. Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είχαμε την απαιτούμενη πνευματική ενέργεια», υποστήριξε ο Λουτσέσκου, ο οποίος για το ματς με τον Απόλλων είδε και τους Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα να βγαίνουν «νοκ άουτ» με τραυματισμό.super league Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

Ο Απόλλων την περασμένη αγωνιστική άνοιξε λογαριασμό στις νίκες, αφού επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νίκος Ιωαννίδης. Αυτό το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν ανέβασε την αυτοπεποίθηση στα ύψη στον δύσκολο δρόμο της παραμονής στην κατηγορία.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και ο τερματοφύλακάς έκανε μια εξαιρετική απόκρουση στο πέναλτι. Είχαμε σωστή νοοτροπία και ανάλογη πρέπει να έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά και κοιτάμε μπροστά», τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα, Τζανλούκα Φέστα.

Το παρελθόν είναι κυρίως σε «ασπρόμαυρο» φόντο, όμως την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ σκοντάψε (2-2) με τον Απόλλωνα Τούμπα και μάλιστα ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Links:

http://assia.org/live/udar-tv/?lang=en

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News