ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Panaitolikos - Olympiacos

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

H αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό ξεχωρίζει το Σάββατο (19.30). Αγώνας για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους (5-2-0) στην κορυφή της βαθμολογίας. Στόχος τους είναι να αποφύγουν τα εμπόδια που θα στήσει ο Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο.

Panaitolikos – Olympiacos Live Streaming

Οι γηπεδούχοι τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προέρχονται από 3 σερί ήττες και συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς νίκη.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν 5-1 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Αναστασίου εμφανίστηκε προβληματισμένος.
«Όλα τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν δώρα. Θεωρώ ότι ενώ δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, στα παιχνίδια όταν αρχίζει η πίεση δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να διαχειριστούμε είναι η λήψη αποφάσεων όταν υπάρχει πίεση. Εκεί υστερούμε και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα», δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικό, ο οποίος έχει να δει την ομάδα του να κερδίσει από την 2η αγωνιστική με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η άμυνα του Παναιτωλικού μόνο στην πρεμιέρα κράτησε το «μηδέν» και στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια (όλα Over 2,5) έχει δεχθεί συνολικά 15 γκολ.super league Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Κοπεγχάγης στη Δανία και πάτησε στην κορυφή του 6ου ομίλου στο Conference League. Ο Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του να πιάνουν υψ

Ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτηση (2-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ,  γνωρίζει ότι δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Παναιτωλικό, αφού η ΑΕΚ τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής (-1). Ο Πέδρο Μαρτίνς βγάζει συνεχώς άσους από το μανίκι του και στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά οι Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά έκαναν τη διαφορά μεσοεπιθετικά.

«Πραγματικά πετύχαμε μια σημαντική νίκη και, είμαστε ευχαριστημένοι. Κρατάμε το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και μας περιμένουν διαδοχικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες σε τρία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα μετράνε ισάριθμες νίκες (1-2 με Λαμία, 0-2 με Αστέρα, 1-2 με ΠΑΣ), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο Αγρίνιο έχουν να σκοντάψουν από τη σεζόν 2014/15 και συμπλήρωσαν 6 σερί νίκες.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News