ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Cska Moscow - Olympiacos

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό στη Μόσχα τραβάει τα βλέμματα (22/10, 20:00). Αγώνας για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να κοιτάξουν στα μάτια την «αρκούδα». Στόχος τους είναι να παραμείνουν πρωταγωνιστές στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Cska Moscow – Olympiacos Live Streaming

Η αποστολή για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει πανάκριβο ρόστερ είναι δύσκολη. Όμως ο φετινός Ολυμπιακός μας έχει αποδείξει ότι δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα.

Οι Πειραιώτες με όπλο τους την άμυνα και την αστείρευτη ενέργεια στην επίθεση μετράνε 3 νίκες σε 4 αγωνιστικές. Η μοναδική ήττα ήρθε στην παράταση (79-78) από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Ακολούθησε η εντυπωσιακή επικράτηση (83-68) στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστές τους Σλούκα, Λαρεντζάκη, Βεζένκοφ κράτησαν το αήττητο στην έδρα τους.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες στο παρκέ. «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση όπως φαίνεται κι από τα αποτελέσματα, όμως πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω και να πιέζουμε τους εαυτούς μας. Σε κάθε γήπεδο δίνουμε τα πάντα για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και στη Μόσχα», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.euroleague Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Αρμάνι στο Μιλάνο, πανηγύρισε τρεις σερί νίκες και την περασμένη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα του Ερυθρού Αστέρα (78-76).  Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη φιλοδοξούν πάνω στο παρκέ να αποτυπώσουν και τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί για τη δημιουργία μιας ομάδα που φέτος στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η «αρκούδα» αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα, καθώς οι Σενγκέλια και ο πρώην ερυθρόλευκο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι τραυματίες. Για να καλυφθεί το κενό στη ρακέτα αποκτήθηκε εσπευσμένα ο σταρ από τον NBA, Κένεθ Φαρίντ. 

Την τελευταία πενταετία σε κανονική περίοδο η ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα μετράει 4 νίκες και μία ήττα τη σεζόν 19/20 με σκορ 79-84 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ξυπνάει μνήμες θριάμβου για τους «ερυθρόλευκους», αφού το 2012 στον τελικό του Final 4 στην Κωνσταντινούπολη οι Πειραιώτες επικράτησαν με καλάθι του Πρίντεζη 62-61 και κατέκτησαν την Euroleague. Live Streaming

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News