ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Lamia - Aris

ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Άρη ολοκληρώνεται σήμερα (19:30) η 6η αγωνιστική της Super League. Στο «Αθανάσιος Διάκος» αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες διψούν για τους βαθμούς της νίκης ώστε να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Lamia – Aris Live Streaming

Η Λαμία (1-1-3) την περασμένη αγωνιστική άνοιξε λογαριασμός στις νίκες με «διπλό» (1-2) μέσα στη Νίκαια επί του Ιωνικού και ο Μιχάλης Γρηγορίου έμεινε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών του σε άμυνα και επίθεση. «Πλέον το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Γνωρίζουμε ότι ο Άρης διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ του, όμως εμείς παλεύουμε όλα τα ματς για το καλύτερο», τόνισε ο προπονητής της Λαμίας, ο οποίος στον αγωνιστικό τομέα έχει επιστροφές. Πιο συγκεκριμένα οι Τζανδάρης, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται, ενώ ανέτοιμος είναι ο Τζανετόπουλος.

Ο Αρης μετά τις δύο νίκες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στο Περιστέρι «σκόνταψε» (0-0) με τον Απόλλωνα και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επανέφερε την «γκρίνια». Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν ηρεμία και σταθερότητα κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής, Άκης Μάντζιος, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε την σταθερότητα που είχαμε την περασμένη σεζόν. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και ευελπιστώ πως ότι με τη Λαμία θα εμφανιστούμε βελτιωμένοι. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και φέτος η ομάδα έχει πολλές απαιτήσεις. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς οι οποίοι ήταν εκτός προγράμματος».super league Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία χωρίς τον τραυματία Σάκιτς, ενώ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος εκτός έμειναν και οι Σάσα, Μπεναλουάν. Οι δύο τελευταίοι μετά το μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση θα δώσουν εξηγήσεις στη διοίκηση.

Η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων μας δείχνει ότι περιμένουμε ένα ματς που συνήθως μπαίνουν γκολ. Από τη σεζον 2016/17 η Λαμία έχει φιλοξενήσει 4 φορές τον Άρη και μετράει δύο νίκες (1-0, 3-1), μια ήττα (0-3) και μια ισοπαλία (1-1).Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News