ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Pas Giannina - Olympiacos

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (20:30) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ματς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Pas Giannina – Olympiacos Live Streaming

Οι γηπεδούχοι, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος παρουσιάζουν μια αξιόμαχη ομάδα. Ομάδα η οποία στις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα. Ο ΠΑΣ με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες (σερί) είναι εκ των πρωταγωνιστών στην 5αδα. Στόχος του είναι μετά τις επιτυχίες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να πληγώσει έναν ακόμα «μεγάλο» του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και πάνω στο χορτάρι δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι. Αυτό αποδείχθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Παρότι ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ κυνήγησε την ισοφάριση και την πέτυχε στις καθυστερήσεις  της αναμέτρησης με γκολ του Μορέιρα Αχμάντ (1-1).

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς,  στάθηκε στο δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Όπως κάθε ομάδα χρειάζεται μία ειδική προσέγγιση, γιατί έχει διαφορετικούς παίκτες και διαφορετικές δυνατότητες έτσι θα προσεγγίσουμε και το ματς με τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε την ίδια σημασία όπως σε όλα τα παιχνίδια. Άσχετα αν το περασμένο ματς ήταν καλό ή κακό πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση. Πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και παίζουμε για τους 3 πόντους».super league Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ένα αποτέλεσμα που τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας (-1). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν απαντήσεις και παράλληλα να μην απομακρυνθούν από την 1η θέση.

Ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς διέκρινε πρόβλημα στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων και δούλεψε στους συγκεκριμένους τομείς κατά τη διάρκεια της διακοπής. Αναμφισβήτητα το «ερυθρόλευκο» επιτελείο περιμένει περισσότερα από τους Ελ Αραμπί, Τικίνιο, αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι Πειραιώτες στις τελευταίες τρεις επισκέψεις τους στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα της Super League μετράνε μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου.Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News