ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming | Olympiacos - Zalgiris

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει (15/10, 21:00) την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο ΣΕΦ την Ζαλγκίρις με στόχο να φτάσουν τις 3 νίκες στην 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Olympiacos – Zalgiris Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη ηττήθηκαν στην παράταση από την Μπαρτσελόνα. Αποτέλεσμα σ’ ένα ματς που κρίθηκε στο χαμένο ριμπάουντ του Φαλ. Για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Γιωργου Μπαρτζώκα έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Είχαν ενέργεια στην επίθεση και στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα.

Οι Φαλ, Σλούκας, Βεζένκοφ και Γουόκαπ είχαν εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση και οι «ερυθρόλευκοι», παρά την ήττα, απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό momentum ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι 45 λεπτών με πολύ physical game που πήγαινε από κατοχή σε κατοχή. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, διότι οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο του αγώνα που σχεδιάσαμε. Η Μπαρτσελόνα στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στην παράταση σκόραρε μόνο με βολές. Χάσαμε σε κάποιες στιγμές τον έλεγχο των ριμπάουντ, όμως πρέπει να δώσω συγχαρητήρια τους παίκτες μου. Έκαναν μια τρομερή προσπάθεια για 45 λεπτά και πιστεύω αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το ματς, έχουμε κι άλλο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και οφείλουμε να προχωρήσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.euroleague Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

Η Ζαλγκρίς έχει πραγματοποιήσει απογοητευτική εκκίνηση στην Euroleague. Οι Λιθουανοί άλλαξα προπονητή και με 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ψάχνουν τον καλό της εαυτό υπό τις οδηγίες πλέον του Γιούρι Ζντόβτς. Ο Σλοβένος προπονητής, γνωστός κι από το πέρασμά του από τον πάγκο της ΑΕΚ, αντικατέστησε τον Μάρτιν Σίλερ, όμως στο ντεμπούτο του ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα 73-61.

«Πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς και θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα», τόνισε ο Γιούρι Ζντοβτς.

Οι Λιθουανοί μέσα στο ΣΕΦ έχουν κάνει αρκετές ζημιές στους «ερυθρόλευκους» και τα τελευταία τρία χρόνια μετράνε δύο νίκες και μια ήττα. Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News