ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Atromitos - Aris Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη ολοκληρώνεται απόψε (19:30) η 4η αγωνιστική της Super League στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και το ματς αναμένεται συναρπαστικό.

Atromitos – Aris Live Streaming

Στον Ατρόμητο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και τις δύο σερί ήττες (με Παναιτωλικό και Βόλο) αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή Ανχελ Λόπεν και ανέθεσαν τα ηνία της ομάδας στον Γιώργο Παράσχο.

Ο 69χρονος Έλληνας προπονητής ανέλαβε για 3η φορά στην καριέρα του την ομάδα του Περιστερίου και επέστρεψε στην ομάδα με στόχο να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Στο παρελθόν ο Παράσχος οδήγησε τον Ατρόμητο στην Ευρώπη και είχε δημιουργήσει σερί 17 αήττητων παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις.

Η διοίκηση δια στόματος του Γιώργου Σπανού ζήτησε άμεση αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας: «Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, να προχωρήσω σε αλλαγή προπονητή μόλις από την 3η αγωνιστική. Τώρα είναι και η δική σας ώρα να δείξετε τι αξίζετε. Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή! Πάμε να νικήσουμε».super league Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Ο Αρης την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού και η «γκρίνια» απομακρύνθηκε με τον Καμαρά να βρίσκει δίχτυα. Το ζητούμενο για τους «κιτρινόμαυρους» είμαι δημιουργηθεί θετικό σερί νικών προκειμένου να εξαλειφθεί και το αρνητικό πρόσημο (-2) που προέκυψε από την υπόθεση Λάσκοφ.

Ο προπονητής του Αρη, Ακης Μάντζιος, υποστήριξε ότι η ομάδα του δέχθηκε άδικη κριτική, τονίζοντας: «Μας ενόχλησε όλους είναι η ισοπεδωτική κριτική που έγινε στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτό ήταν άδικο για την ομάδα. Χρειάζεται λίγη ισορροπία απ’ όλους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, η νίκη επί του Παναθηναϊκούς μας έδωσε ψυχολογία».

Το πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αρη μας προϊδεάζει για ένα ματς με πολλά γκολ. Την τελευταία διετία τα παιχνίδια στο Περιστέρι σταμάτησαν στην ισοπαλία με σκορ 2-2, ενώ τη σεζόν 2018/19 ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 4-2. Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News