ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Panaitolikos - Paok

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Επικίνδυνη έξοδο έχει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/9, 18:15) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και θα μπουν στο χορτάρι με την ψυχολογία στα ύψη και με στόχο να δημιουργήσουν σερί επιτυχιών.

Panaitolikos – Paok Live Streaming

Ο Παναιτωλικός την Κυριακή «χαμογέλασε» με νίκη (2-1) μέσα στο Περιστέρι. Έτσι έφερε τα πάνω κάτω απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με σκόρερ τους Βέργο και Ζεστέντ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή. Με τον τρόπο αυτό πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

«Οι παίκτες μου δεν παράτησαν το ματς και είναι σημαντικό που έβγαλαν αντίδραση», τόνισε με τη λήξη του ματς ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου. Ο Παναιτωλικό σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές έχει 4 βαθμούς και η εκκίνησή κρίνεται εξαιρετική.

Ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική μπορεί να ίδρωσε απέναντι στον Αστέρα, αλλά κατάφερε να περάσει με… τρίποντο (1-0) από την Τρίπολη. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά και τη νίκη που είχε προηγηθεί με τη Λίνκολν έδιωξαν την «γκρίνια» που είχε φέρει η ήττα από τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.super league Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

«Η νίκη μέσα στην Τρίπολη είναι πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Υπάρχουν καινούργια πράγματα και ιδέες στην ομάδα και είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία και τα καταφέραμε με ιταλικό στιλ», δήλωσε ο Λουτσέσκου.
Πλέον, ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοδοξεί να δημιουργήσει σερί νικών, αφού βασικός του στόχος είναι η κορυφή του πρωταθλήματος.

Το παρελθόν των δύο ομάδων είναι ασπρόμαυρο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Θεσσαλονικείς παίζουν σαν στο σπίτι τους στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΟΚ  στην έδρα του Παναιτωλικού σε ματς πρωταθλήματος μετράει 7 διαδοχικές νίκες (1-3, 0-3, 1-2, 0-1, 0-1, 0-3, 0-1) και έχει να ηττηθεί από τη σεζόν 2013/14. Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/Gzn0Kv17

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News