ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Aek - Lamia

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming:

Η ΑΕΚ μοιάζει με πληγωμένο θηρίο και στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League (22/9, 20:30) απέναντι στη Λαμία θέλει να δώσει απαντήσεις, την ώρα που η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα στήσει παγίδες μέσα στο ΟΑΚΑ.

Aek – Lamia Live Streaming

Η «Ένωση» την περασμένη Κυριακή, παρότι αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες και προηγήθηκε με 3-0 μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στις νίκες. Οι «κιτρινόμαυροι» δέχθηκαν τρία γκολ από το 78’ και μετά και το τελικό σκορ 3-3 το αντιμετώπισαν σαν ήττα. Στο… τρίτο ημίχρονο η διοίκηση εξέφρασε τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις κι έκανε λόγο για «έγκλημα που δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην προσπάθειά του να αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του στην ομιλία του, υποστήριξε:

«Δεν πρέπει να επηρεάζεστε και να απαντάτε σε ανάλογες προκλήσεις. Οι αντίπαλοι γνωρίζουν πόσο καλοί παίκτες είστε και σας φοβούνται. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποδίδουμε καλά, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΟΦΗ».super league Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

Η Λαμία μετά τις δύο ήττες από Βόλο και Ολυμπιακό (με το ίδιο σκορ 1-2) στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ψάχνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, την Κυριακή απέναντι στους «ερυθρόλευκους» κυνήγησαν μέχρι το τέλος την έκπληξη, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
«Μας αδικεί η ήττα από τον Ολυμπιακό, αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη και πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Βαθμολογικά δεν μας ευνοεί ότι παίζουμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κολλητά», τόνισε ο προπονητής της Λαμίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας παραδοσιακά αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» από τη σεζόν 2017/18 σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει 4 νίκες (2-0, 2-0, 2-0, 3-0) σε ισάριθμα παιχνίδια με τη Λαμία και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει ούτε γκολ στην έδρας των «κιτρινόμαυρων». Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/u4pLifHS

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News