ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Ionikos - Aris

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Ιωνικός και Άρης θα κονταροχτυπήσουν την Παρασκευή (19:00) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Η αναμέτρηση στο Γήπεδο της Νεάπολης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό αφού οι δύο αντίπαλοι… πληγώθηκαν στην πρεμιέρα και αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ionikos – Aris Live Streaming

Το παιχνίδι για τον Ιωνικό χαρακτηρίζεται ιστορικό. Μετά από 15 χρόνια θα παίξει και πάλι μπροστά στους φιλάθλους του ματς πρωταθλήματος στη κορυφαίας κατηγορίας της χώρας.

Η ομάδα της Νίκαιας φιλοδοξεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Προκειμένου να ξεχάσει την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να αρχίσει να μαζεύει πόντους για τον μεγάλο στόχο της παραμονής. Απέναντι στην «Ένωση» οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού ηττήθηκαν 3-0 και αναμφισβήτητα τους στοίχησε το γεγονός ότι ο Ρομαό δέχθηκε κόκκινη κάρτα μόλις στο 33’.

Ο Άρης, μετά την «γκέλα» (0-0) στην πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ, διψάει για το πρώτο «τρίποντο» της νέας σεζόν . Οι «κιτρινόμαυροι» την δεδομένη χρονική στιγμή καλούνται να διαχειριστούν και την αφαίρεση 6 βαθμών που εφάρμοσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και η Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Λάσκοφ. Στόχος είναι να καλυφθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το αρνητικό πρόσημο (-5).super league Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Ο προπονητής, Ακης Μάντζιος, μετά τη λευκή ισοπαλία με τον ΟΦΗ, περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του, καθώς 2ο σερί αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει προβληματισμό. «Μας έλειψε το γκολ με τον ΟΦΗ, παρότι παίξαμε οργανωμένα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο κι εμείς πολλά περιθώρια βελτίωσης», τόνισε ο τεχνικός του Αρη.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά τη σεζόν 2006/07 και τότε οι «κιτρινόμαυροι» χαμογέλασαν μέσα στη Νίκαια με νίκη 1-0. Συνολικά από το 2000 η παράδοση στη Νεάπολη είναι μοιρασμένη με τον Ιωνικό να μετράει τρεις νίκες (2-1, 1-0, 2-1), τον Άρη δύο επιτυχίες (0-1, 0-1), ενώ δυο ματς έληξαν ισοπαλία (1-1, 2-2). Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News