ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming | Olympiacos - Antwerp

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής φιλοξενεί την Πέμπτη (22:00) την Αντβέρπ στο Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας τους και την εμπειρία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα αυτά προκειμένου να ξεκινήσουν με «τρίποντο» τις υποχρεώσεις τους σ’ ένα γκρουπ που μαζί με τις Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Φενερμπαχτσέ κάθε άλλo παρά εύκολο είναι.

Olympiacos – Antwerp Live Streaming

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην εκκίνηση της σεζόν καλείται να κάνει σωστή διαχείριση. Παράλληλα να φέρει το πρώτο «τρίποντο» στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι τέτοιο αυτομάτως θα του ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους παίζουν επιθετικά και περιμένουμε ότι θα ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με «στραβοπάτημα» τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, αφού την Κυριακή σκόνταψαν με τον Ατρόμητο (0-0) στο «Καραϊσκάκη. Η λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα της Super League έχει αυξήσει την πίεση για επιστροφή στη νίκες, ενώ η διοίκηση με δεδομένο ότι υπάρχουν αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσει κοιτάει και την αγορά των ελεύθερων για μεταγραφές.

Από την αντίπερα όχθη η Αντβερπ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου στα ευρωπαϊκά σαλόνια και αν υποτιμηθεί είναι ικανή να κάνει ζημιές.europa league Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming

Οι Βέλγοι βρίσκονται πλέον υπό τις οδηγίες του Δανού προπονητή Μπρίαν Πρίσκε, ο οποίος το καλοκαίρι αντικατέστησε τον Φρανκ Βερκότερεν.

Το μεγάλο αστέρι της Αντβέρπ είναι ο μέσος Ναϊγκολάν, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε τα γήπεδα της Serie A και επέστρεψε στην πατρίδα του, ενώ επιθετικά ξεχωρίζουν οι Φρέι και Εγκεστάιν.

Την περασμένη σεζόν η Αντβερπ πέρασε από τον όμιλο (Τότεναμ, Λίντσερ, Λουντογκόρετς) συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς (4 νίκες, 2 ήττες) και στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με δύο ήττες (2-5, 3-4) από τη Ρέιντζερς. Φέτος στην Jupiler Pro League, η Αντβέρπ έχει πραγματοποιήσει μέτρια εκκίνηση (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News