ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Live Streaming | Olympiacos - Ludogorets

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Live Streaming:

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Να μην την αφήσει να… πιστέψει θέλει ο Ολυμπιακός!

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Λουντογκόρετς (3/8 – 22.00). Μια νίκη που θα του ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Olympiacos – Ludogorets Live Streaming

Μια από αυτές που χαρακτηρίζουμε «επαγγελματικές» προκρίσεις πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Νέφτσι Μπακού. Οι ερυθρόλευκοι βγήκαν πολλαπλά κερδισμένοι από τα παιχνίδια με τους Αζέρους. Δύο παιχνίδια που δεν δέχθηκαν γκολ, έβγαλαν νέους πρωταγωνιστές  και φυσικά πέτυχαν τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης. Το σενάριο νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στην Λουντογκόρετς που θα συνδυαστεί με προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο έχει απόδοση 2.62!

Για τον Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη φορά τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα σε ότι αφορά τις επιλογές του για την ενδεκάδα. Καθώς με τους πολύτιμους Καμαρά, Εμβιλά και Παπασταθόπουλο να είναι και πάλι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, έχει περισσότερες λύσεις. προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ζωντανά

Η Λουντογκόρετς παίζει τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Μούρα με 0-0 στον πρώτο αγώνα και νίκη 3-1 στο γήπεδο της.

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Λουντογκόρετς με ακριβές σκορ το 2-0 έχει απόδοση 7.20! Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο για τις στοιχηματικές.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν κοντραριστεί σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο παρελθόν. Ωστόσο, είχαν δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας το 2017 με το σκορ να είναι το 1-1. Τότε, το γκολ των ερυθρόλευκων να πετυχαίνει ο Κώστας Φορτούνης!Παναθηναικος μεταγραφες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Live Streaming | Links:

Τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News