ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming:

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Φαβορί η ΑΕΚ, πάντα επικίνδυνος ο Αστέρας…

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (18/4, 17:15).

AEK – Asteras Tripolis Live Streaming

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το διπλό στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη θα παραταχθεί η Ένωση απέναντι στους Αρκάδες. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετά το «αεράτο» διπλό στο «Κλ. Βικελίδης» πήρε βαθμολογική ανάσα. Με τον τρόπο αυτό αναπτέρωσε το ηθικό της μετά τις ήττες από Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας. Το σενάριο επικράτησης της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα έχει απόδοση 1.60.

Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να διαχειριστούν αυτό το δύσκολο διάστημα. Θέλουν να δείξουν χαρακτήρα, τη στιγμή που σχεδόν όλοι τους είχαν τελειωμένους. Θεωρείται δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα παίξει προσεχτικά αλλά με διάθεση να εκμεταλλευτεί το κάθε λάθος του Αστέρα, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη. Αν το επαναλάβει προηγηθεί από το ημίχρονο και νικήσει τον Αστέρα θα «πληρώσει» όσους την εμπιστευτούν με 2.40.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

Η ομάδα της Τρίπολης από την δική της πλευρά βρίσκεται στο -7 βαθμολογικά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με τους 44 πόντους που έχει συγκεντρώσει. Για τον Αστέρα η χρονιά θεωρείται πετυχημένη, καθώς ήταν εξ αρχής τρομερά δύσκολο να μπει στα μόλις 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαριστεί σε κανέναν, κάτι που κατάλαβαν ήδη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσαν να νικήσουν στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η περίπτωση να αποσπάσει ισοπαλία ο Αστέρας στο ΟΑΚΑ προσφέρεται στο 3.95.

Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ νίκησε 1-2 στην Τρίπολη, ενώ στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/LS52YCZ2

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News