ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Europa League 2020/21

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Streaming

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Στα… σχοινιά οι «ερυθρόλευκοι»!

Με στόχο τη νίκη και με επιθετική φιλοσοφία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με την Άρσεναλ για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ (18/3, 19:55).

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Αναγκασμένος να επαναλάβει το περσινό θρίαμβο στο «Emirates» και αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο βαθμό για να προκριθεί είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πηγαίνει αποφασισμένη στο Λονδίνο για να κάνει το παιχνίδι της. Θέλει να χτυπήσει τους «κανονονιέρηδες» στις ξεκάθαρες αδυναμίες τους στο ανασταλτικό κομμάτι. Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στο ματς όχι μόνο για να νικήσουν, αλλά ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Αυτό που θα γυρίσει την ψυχολογία και πιθανότατα θα αγχώσει τους Άγγλους. Αν στο παιχνίδι μπουν 4 ή και περισσότερα γκολ (over 3.5 γκολ) έχει απόδοση  2.50.

Ο Ολυμπιακός έκανε άλλη μια νίκη τη περασμένη Κυριακή στην Σούπερ Λίγκα, περνώντας εύκολα από τη Λάρισα 1-3 την τοπική ΑΕΛ και πηγαίνει στα πλέι οφ να τελειώσει τη δουλειά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό, καθώς το «καθαρό» μυαλό από το ξεκαθάρισμα στο πρωτάθλημα του δίνει το πλεονέκτημα να δώσει τα πάντα για να νικήσει τους Άγγλους και να πετύχει μια ανατροπή που θα μείνει στην ιστορία. Το ενδεχόμενο πρόκρισης του Ολυμπιακού πληρώνει με 34.00!Παναθηναϊκός Νέα

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζωντανή μετάδοση

Την ίδια ώρα οι Λονδρέζοι μετά τη νίκη τους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης επικράτησαν της συμπολίτισσας Τότεναμ 2-1 με ανατροπή, σε αγώνα εντός έδρας.

Σε 5 συναντήσεις των δύο ομάδων στο «Emirates»  η Άρσεναλ έχει τρεις νίκες, αλλά οι δύο νίκες του Ολυμπιακού έχουν προκύψει στις δύο τελευταίες επισκέψεις, το 2015 για το Τσάμπιονς Λιγκ και πέρσι για το Γιουρόπα Λιγκ! Η πιθανότητα νίκης των ερυθρόλευκων προσφέρεται  στο 7.40!Live Streaming

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/ZhYVAQgK

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News