ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ Live Streaming | Europa League 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ Live Streaming:

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Η πρώτη πράξη στο δρόμο για τα προημιτελικά!

Απέναντι στη γνώριμη του Αρσεναλ καλείται ο Ολυμπιακός να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί εις βάρος των Άγγλων στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (11/3, 22:00).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ Live Streaming

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο Ολυμπιακός και Άρσεναλ έχουν παίξει 10 φορές αντίπαλοι στην Ευρώπη. Αυτό από το 2009 μέχρι πέρσι! Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί 8 φορές για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, παίχτηκαν και πέρσι δύο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έχει στα θετικά την περσινή πρόκριση επί της Αρσεναλ με τη νίκη του στο Λονδίνο (1-2). Πράγμα που σημαίνει ότι θεωρητικά δεν τη φοβάται, ενώ πηγαίνει απαλλαγμένος από το άγχος στια παιχνίδια με τους Άγγλους. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά καθαρίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό μιας και οδηγούνται στα πλέι οφ με μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Η νίκη του Ολυμπιακού που θα του δώσει και τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης  προσφέρεται στο 3.80.Παναθηναϊκός Νέα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ ζωντανή μετάδοση

Στον αντίποδα η Άρσεναλ έρχεται για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχοντας την ευρωπαϊκή διάκριση ως μοναδική επιλογή! Οι «κανονιέρηδες» έχουν χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Κι αυτό γιατί δεν έχουν καταφέρει σε κανένα σημείο της σεζόν να βρουν ένα νικηφόρο σερί. Ενδεικτικός αυτής της αστάθειας και της εικόνας των λονδρέζων είναι απολογισμός στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Στο Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισαν στη προηγούμενη φάση την Μπενφίκα με μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να φτάσουν μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ. Η επικράτηση της Άρσεναλ στον Πειραιά έχει απόδοση 1.96.

Τις 5 τελευταίες φορές που Ολυμπιακός και Άρσεναλ αναμετρήθηκαν στο «Καραϊσκάκη» έχουν προκύψει δύο νίκες της ελληνικής ομάδας, δύο των Άγγλων και μία ισοπαλία και με εξαίρεση το περσινό 0-1 της Άρσεναλ τα συγκεκριμένα ματς δίνουν γκολ. Αν επιβεβαιωθεί αυτή η παράδοση και σημειωθούν τρία η περισσότερα τέρματα(over 2.5) δίνει στοιχηματικά 1.91.Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/6kCsq6nr

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News