ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Streaming | Baskonia – Olympiakos Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες θέλουν να βάλουν ένα στοπ στην κατρακύλα…

Δοκιμασία στην Βιτόρια περιλαμβάνει για τον Ολυμπιακό η 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούνται από την Μπασκόνια (3/3, 20.00).

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Την τεράστια ευκαιρία να σταματήσει το αρνητικό σερί ηττών στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ έχασε ο Ολυμπιακός, μαζί με την ευκαιρία να ολοκληρώσει άλλη μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στους Ρώσους. Έτσι οι ερυθρόλευκοι μετρούν 6 συνεχόμενες ήττες, οι ελπίδες για τα πλέι οφ έχουν εξανεμιστεί και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Το ρεκόρ του ολυμπιακού στη παρούσα φάση είναι στο 11-15 και είναι αυτονόητο ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα ψάχνει απεγνωσμένα την επιστροφή στις νίκες. Το «διπλό» των Πειραιωτών στην Ισπανία έχει απόδοση 2.95.Panathinaikos

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ:

«Θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Είναι προφανές πως είχαμε δύο πρόσωπα. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα εντελώς διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο. Αν μπορώ να βρω τους λόγους, πολλά έγιναν στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Ένα σερί παιχνιδιών που χάθηκαν στο τέλος και κάποιοι τραυματισμοί όπως του Μάρτιν, του Παπανικολάου και του Χάρισον μας επηρέασαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε, είχαμε το πνεύμα που θέλω να έχει η ομάδα και ακόμα στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά έγιναν πράγματα που δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Κάποιες χαμένες βολές, ένα χαμένο τζάμπολ, οι βολές του Τζέιμς. Πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια του δευτέρου μέρους και ακόμα κι αν χάσαμε το παιχνίδι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσουν να παλεύουν ως το τέλος».

Baskonia – Olympiakos Live Streaming

Η Μπασκόνια εκμεταλλεύτηκε το εύκολο πρόγραμμα και με δύο νίκες απέναντι στις αδύναμες Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα έφτασε το ρεκόρ της στην Ευρωλίγκα στο 13-13, βρέθηκε στην 11η θέση και απέχει δύο νίκες από τις θέσεις των πλέι οφ. Συνολικά στη τελευταία πεντάδα αγώνων οι Βάσκοι μετρούν τρεις νίκες και δύο ήττες.

Στη προϊστορία των δύο ομάδων υπάρχει μεγάλη ισορροπία στα αποτελέσματα. Στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ η Μπασκόνια είχε περάσει νικηφόρα, επικρατώντας του Ολυμπιακού 90-76.

Στη περίπτωση που σημειωθούν 160 ή περισσότεροι πόντοι (over 159.5) η απόδοση βρίσκεται στο 2.25.Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Μπασκόνια – Ολυμπιακός

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Εδώ θα δείτε σε Live Streaming το Μπασκόνια – Ολυμπιακός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News