ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Ολυμπιακός – Άρης: Θα κριθεί από τους ερυθρόλευκους…

Με κεκτημένη ταχύτητα οδηγείται ο Ολυμπιακός στο σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Εκεί θέλει νίκη για να διατηρήσει την ηρεμία και την βαθμολογική διαφορά. Η απουσία άγχους το μεγαλύτερο «όπλο» των κίτρινων (20/2, 19:30). Ωστόσο κι αυτοί καίγονται για βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live

Γρήγορα ξεχάστηκε για τον Ολυμπιακό η πρώτη ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό (2-1). Ωστοσο ειναι δεδομενο πως τους πληγωσε τους Πειραιωτες. Όμως η καλή εμφάνιση και η νίκη επί της Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ επανέφερε γρήγορα τα χαμόγελα στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να μην επαναλάβει το λάθος της περασμένης εβδομάδας. Θέλει να πάρει τη νίκη ώστε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του και να πάει στην Ολλανδία με ηρεμία. Έτσι αναμένεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτινς να μπει δυνατά, και να επιδιώξει να προηγηθεί  ώστε να ελέγξει το ματς για να μην καταπονηθεί περισσότερο ενόψει Πέμπτης. Η επικράτηση των ερυθρόλευκων  με προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο έχει απόδοση 2.20.Παναθηναϊκός Νέα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ζωντανή μετάδοση

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης από τη δική τους πλευρά έχουν αποδείξει φέτος ότι θα πουλήσουν ακριβά το… τομάρι τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Άρης μετά από 22 παιχνίδια μετράει 43 βαθμούς, όσους και οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που βρίσκονται από κοινού στην 2η θέση. Η πιθανότητα  να αποσπάσει ο Άρης την ισοπαλία στο «Γ. Καραισκάκης» προσφέρεται στο 4.30.

Για τον Ολυμπιακό το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι ο βαθμός συγκέντρωσης. Αν οι γηπεδούχοι δεν σκέφτονται την… Αϊντχόφεν θα έχουν τον πρώτο λόγο, διαφορετικά ο Άρης είναι μια ομάδα που κάλλιστα μπορεί να κάνει τη ζημία.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα το βαρίδιο για τον Άρη είναι η παράδοση. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει 10/10 νίκες απέναντι στους κίτρινους τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης νίκησε τελευταία φορά τους ερυθρόλευκους το 2010! Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακός – Άρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/ymzTXhKV

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News