ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming:

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ: Αφεντικό ο ΠΑΟΚ, για την έκπληξη η Λαμία

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία στην Τούμπα για την  23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και απόλυτο αουτσάιντερ (21/2, 15.00).

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live

Να μην τη ξαναπατήσει όπως στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στην Τούμπα (2-2) και να χτίσει στο «διπλό» που πέτυχε επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ουδέτερο Περιστέρι (0-2) θέλει ο ΠΑΟΚ. Οι θεσσαλονικείς δεν έχουν άλλωστε νέα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Αυτό καθώς έχουν μείνει πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό. Οπότε φαινομενικά θα δώσουν μάχη ως το τέλος με τους ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει περισσότερες λύσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι, αναμένεται να μπει φουλ επιθετικά απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας κυνηγώντας το γρήγορο γκολ. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει και σημειωθούν συνολικά στο παιχνίδι 4 ή και περισσότερα γκολ έχει απόδοση 2.88.Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ ζωντανή μετάδοση

Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει η Λαμία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς προέρχεται από το τεράστιο «διπλό» επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και είναι ξεκάθαρο ότι στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ πηγαίνει απαλλαγμένη από το άγχος και ότι βγει. Το σενάριο να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Τούμπα η Λαμία έχει απόδοση 5.70.

Στο κομμάτι της προϊστορίας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα  αυτή έχει μόνο ΠΑΟΚ! Εφτά φορές έχουν παίξει στη Σούπερ Λίγκα οι δύο ομάδες και ο δικέφαλος του Βορρά έχει 7Χ7! Οι δύο ομάδες έπαιξαν πριν λίγες μέρες στην Τούμπα για τους «8» του κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με σκορ 5-2! Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Λαμία

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/hPDZQGUn

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News