Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν Live Streaming | Europa League 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ Live Streaming

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν Streaming

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν Live Streaming:

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Πρώτο ματς για τους «ερυθρόλευκους» στους «32» του Europa League.

Με σκοπό τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν. Ματς στο «Καραϊσκάκη», το πρώτο για τους «32» της διοργάνωσης (18/2, 19:55).

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν Live Streaming

Ένα τεράστιο «πρέπει» υπάρχει στον Ολυμπιακό ενόψει του πρώτου αγώνα με την PSV, που μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά της, όμως δεν παύει να είναι μια βαριά φανέλα. Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το αήττητο σερί, έχουν επικεντρωθεί 100% στην Αϊντχόφεν και δεν θέλουν απλά τη νίκη, αλλά και ένα «καθαρό» σκορ.

Το σενάριο επικράτησης του Ολυμπιακού είναι το πιθανότερο στοιχηματικά με απόδοση 2.08.

Το πλεονέκτημα που έχει ο Ολυμπιακός είναι η εγχώρια διαφορά στο πρωτάθλημα από τους διώκτες του, καθώς με το +14 από τη δεύτερη θέση δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι ακόμη και στη διαδικασία των πλέι οφ.Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν ζωντανή μετάδοση

Βέβαια ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί και πάλι τον Γιαν Εμβιλά και αυτή η απουσία θα φέρει κάποιες αλλαγές στον σχηματισμό των ερυθρόλευκων.  Αν ο Ολυμπιακός νικήσει και μπουν μέχρι δυο γκολ στον αγώνα (1 & under 2.50) έχει απόδοση 4.50.

Η Αϊντχόφεν δεν αποτελεί φόβητρο αλλά είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Στο ολλανδικό πρωτάθλημα είναι στην 2η θέση με 6 βαθμούς λιγότερους από την κορυφή και τον Άγιαξ, ενώ στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις έχει τρεις νίκες δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η νίκη της Αϊντχόφεν στο «Καραϊσκάκη» πληρώνει με 3.40.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μια φορά και αυτή σε φιλικό αγώνα επίσημου χαρακτήρα στις 24 Ιουλίου του 2018 με τους Ολλανδούς να επικρατούν 4-0.Live Streaming

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/De1excz5

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News