Τους κάνει πλάκα ο Εξάστερος

Τους κάνει πλάκα ο Εξάστερος

Ο νέος Παναθηναϊκός πάτησε το κουμπί εκτόξευσης! Με τον ασταμάτητο Ουίλιαμς να κάνει σμπαράλια τη Μάλαγα (58-76), σχεδόν κλείδωσε την πρόκριση στους «8» και τώρα κυνηγάει αυτό που φαινόταν άπιαστο: Το αβαντάζ έδρας!

Με επιβλητική εμφάνιση από τα… αποδυτήρια (26-7 το σκορ στην πρώτη περίοδο), οι πράσινοι επικράτησαν εύκολα 76-58 της «προβληματικής» Μάλαγα και φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες στο Top-16, βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 6-3.

[ads2]

Σε συνδυασμό με την ήττα της Εφές (3-6) από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Εξάστερος είναι… με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ (απέχει ήδη 3 νίκες από τους εκτός τετράδας) και ουσιαστικά θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πλεονέκτημα έδρας.

Πολύ… γρήγορη πλέον η ομάδα του Τζόρτζεβιτς, φουλ ενέργεια, με βάθος στο ρόστερ της και «σκυλίσια» άμυνα. Εκπληκτική εμφάνιση Καλάθη με 10π., άλλες τόσες ασίστ και πολλή δουλειά στο παρκέ (5ρ., 3 κλεψίματα, άμυνα), σκορπά τρόμο ο εντυπωσιακός Ουίλιαμς με 16π. (7/11 σουτ). Από κοντά Ραντούλιτσα (12π.) και Γκιστ (10π.), πολύ καλός ο Πάβλοβιτς, δεν έπαιξε λόγω κρυώματος ο Φελντέιν.

Οι πόντοι…

2016-03-03 23.30.31

Τα δεκάλεπτα: 7-26, 27-42, 46-64, 58-76.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News