"Φαντάσματα" Παναθηναϊκός και... Μάνταλος!

"Φαντάσματα" Παναθηναϊκός και... Μάνταλος!

Η απόδοση του Παναθηναϊκού… βοήθησε τον Μάνταλο να χαλάσει τη γιορτή που στήθηκε στην κατάμεστη Λεωφόρο (0-1 η Ξάνθη). Φάντασμα ο Παναθηναϊκός, φάντασμα και η κόκκινη του Μάνταλου στον Ζέκα…

Παρά τη γεμάτη Λεωφόρο, παρά τον Λέτο στις εξέδρες, οι πράσινοι δεν ήταν καλοί κι όταν ο Μάνταλος απέβαλλε αδίκως στο 51’ τον Ζέκα, η Ξάνθη… μυρίστηκε ψαχνό κι έφυγε με σπουδαίο διπλό, 0-1!

[ads2]

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Σολτάνι κόντρα σε ένα τριφύλλι που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχε λίγες φάσεις (κυρίως στο δεύτερο, καθώς στο πρώτο ήταν εντελώς «αλλού») και μοιραία ηττήθηκε.

Ντεμπούτο έκανε ο Μολέδο, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, με σωστές τοποθετήσεις, βγαίνοντας αρκετές φορές πρώτος στις φάσεις. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος «χάθηκε» στα άκρα και στο «μπερδεμένο» 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα ο Στραματσόνι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News