Δημήτρη καμάρωσε τον Παναθηναϊκό σου!

Δημήτρη καμάρωσε τον Παναθηναϊκό σου!

Την ημέρα που… ράγισαν καρδιές και η φανέλα με το 13 ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ, ο Εξάστερος έβγαλε… γούστα! Σούπερ παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό και νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με 80-73.

Στη μαγική βραδιά του Διαμαντίδη, στη βραδιά που το «13» σηκώθηκε στον ουρανό του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός -με ηγέτη τον Μπουρούση- νίκησε την ΤΣΣΚΑ, 80-73.

[ads2]

Με ηγέτη τον Μπουρούση που σταμάτησε στους 18 πόντους και έκανε ένα κάρο δουλειές (4 ασίστ, 5 ριμπάουντ), ο Εξάστερος επικράτησε 80-73 των πρωταθλητών Ευρώπης και έβαλε το… κερασάκι σε αυτή την μαγική βραδιά, στο αντίο του μεγαλύτερου παίκτη που έβγαλε ποτέ ο σύλλογος.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σίνγκλεντον 8, Νίκολς 9, Ρίβερς 6, Τζέιμς 8 (6 ασίστ), Μποχωρίδης, Πας Καλάθης, Φώτσης, Παππάς 9, Φελντέιν, Γκιστ 8, Χαραλαμπόπουλος, Μπουρούσης 18 (4 ασίστ, 5 ριμπάουντ), Νικ Καλάθης 14

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News