Ο διαστημικός Παναθηναϊκός υπέταξε τον ΠΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε διαστημικό ποδόσφαιρο και κέρδισε άνετα με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρ. Δύο γκολ ο Μπεργκ και από ένα Λουντ, Λέτο.

Την ήττα από τον Άγιαξ φέρεται να ξεπέρασε το τριφύλλι και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

[ads2]

Από την πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός έδειξε πως φέτος θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η ήττα από τον Άγιαξ χάλασε το πανηγυρικό κλίμα και την αισιοδοξία που υπήρχε, όμως, οι «πράσινοι» έδειξαν ξανά πως στην Ελλάδα φέτος δύσκολα θα υπάρξει ομάδα να τους κοντράρει.

Με καλή εμφάνιση, πειστικό τρόπο και πολυφωνία  στην επίθεση, το «τριφύλλι» διέλυσε 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα  στη Λεωφόρο κι έκανε το δυο στα δυο στη Σούπερ Λίγκα μένοντας στην κορυφή  με 6 βαθμούς σε δυο παιχνίδια.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάμπα, Μπεργκ (77’ Ρινάλντι), Ζέκα, Λέτο, Λουντ (57’ Εμποκού), Χουλτ, Μολέδο, Ιβανόφ (34’ Βιγιαφάνιες), Κουλιμπαλί

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μπέριος, Γιάκος (46’ Γαρουφαλιάς), Κούτρης (61’ Ζαΐρο), Κόντε, Ακόστα, Ναδάλες, Καρανίκας, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μαμπουλού (24’ Περιστερίδης)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News