Χ-αμένος...

Χ-αμένος...

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα κάρο ευκαιρίες, έπαιζε μονότερμα τον Πανιώνιο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά ο απίθανος Διούδης κατέβασε ρολά και κράτησε το 0-0 στην άδεια Λεωφόρο.

Οι πράσινοι έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά στην τελική προσπάθεια έπεσαν πάνω στον κυματοθραύστη Διούδη και με το 0-0 έμειναν στην 4η θέση της βαθμολογίας!

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες, έπαιζε μονότερμα τον Πανιώνιο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά ο απίθανος Διούδης ήταν απροσπέλαστος (με εκπληκτικές επεμβάσεις) και κράτησε το 0-0 στην άδεια (για τελευταία φορά) Λεωφόρο, «επιβεβαιώνοντας» τις… φωνές του Στραματσόνι για τα τελειώματα των παικτών του στις φάσεις.

Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί (κυρίως μέχρι το 75’), οι Εσιέν-Κλωναρίδης-Κουτρουμπής, Αμπέντ βρέθηκαν σε πολλές περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας με 11(!) αποκρούσεις έγινε «κέρβερος» και υποχρέωσε σε γκέλα το τριφύλλι (στο -4 από την δεύτερη ΑΕΚ).

Στο 56′, ο Αμπέντ κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ κι ενώ δέχθηκε κίτρινη κάρτα, επειδή τελείωσε την φάση και κατέληξε στα δίχτυα των κυανέρυθρων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News