ΞΕΣΠΑΣΜΑ...

ΞΕΣΠΑΣΜΑ...

Συνδυάζοντας ουσία και θέαμα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ηρακλή με 4-0 και επέστρεψε στις νίκες. Από δύο γκολ οι Μπεργκ και Μολέδο!

Μάρκους Μπέργκ και Ροντρίγκο Μολέδο με δυο ο καθένας οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε σπουδαία νίκη με 4-0 επί του Ηρακλή στην Λεωφόρο.

[ads2]

Ένας σαρωτικός Παναθηναϊκός επικράτησε πανεύκολα του κακού Ηρακλή 4-0 και μείωσε την απόστασή του από την δεύτερη ΑΕΚ (ματς λιγότερο) στους πέντε βαθμούς.

Μπεργκ και Μολέδο (ανίκητος και πίσω) σκόραραν δις και υπέγραψαν το εμφατικό και άνετο τρίποντο για το τριφύλλι, που θα μπορούσε να ‘χε φτάσει σε πιο υψηλό σκορ, αφού χάθηκαν ευκαιρίες με το… τσουβάλι.

Σκέτη απόλαυση ο Βιγιαφάνιες (ειδικά στο δεύτερο μέρος σαν «δεκάρι» έκανε… παπάδες), ουσιαστικός ο Εβαντζελίστα ο οποίος κέρδισε πέναλτι και είχε μια ασίστ, έδωσε μάχες ο Λέτο, τρομερός ξανά με αστείρευτες δυνάμεις ο Ζέκα.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ -Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο- Ευανζελίστα (65′ Αμπέντ), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (81′ Μπουμάλ)- Λέτο, Μπεργκ (74′ Μαμούτε).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον -Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμάντας (81′ Ζαμπαζης)- Ιντζόγλου (71′ Στάμου), Κυριακίδης- Μοντέιρο, Λεοζίνιο,Τσιλιανίδης (46′ Μπουλούτ)- Βέλλιος.

Περισσότερα σε λίγο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News