Και τώρα... πρωτάθλημα!

Και τώρα... πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε με τον δέοντα τρόπο το ΟΑΚΑ, πήρε τη νίκη απέναντι στον Άρη (84-68) και μαζί την πρόκριση στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Κορυφαίοι οι Τζέιμς Φελντέιν και Τζέιμς Γκιστ!

Το ΟΑΚΑ έκανε… τη δουλειά του για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιβλήθηκε -για πέμπτη φορά φέτος στο γήπεδό του- του Άρη (84-68) στον πέμπτο ημιτελικό των playoffs και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου περιμένει ο Ολυμπιακός.

[ads2]

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με δυναμικό τρόπο το παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία του Τζέιμς Φελντέιν (σ.σ.: είχε 10π. με 2/2 δίπ. και 2/2 τρίπ.) και με τον Τζέιμς Γκιστ να κυριαρχεί κοντά στα καλάθια πήραν από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο δεν απώλεσαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Όχι ότι ο Άρης πέταξε “λευκή πετσέτα”, το κάθε άλλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έκανε ό,τι μπορούσε για να επικρατήσει, έφτασε στο -6 (40-34) στα μισά της τρίτης περιόδου, αλλά πέραν αυτού… τίποτα. Έχασε έτσι την ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στους τελικούς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News