Ο Εξάστερος δεν... ξεγράφεται!

Ο Εξάστερος δεν... ξεγράφεται!

Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ των πολλών προβλημάτων, διέλυσε στο καμίνι του ΟΑΚΑ την Εφές με 83-78 και τα… καλύτερα έρχονται! Ραντούλιτσα από το ΝΒΑ (23 π.), “απαντήσεις” από Βλάντο και Πάβλοβιτς, τρομερή ενέργεια από Νικ, Γκιστ και Φελντέιν. Δεν έπαιξε ο Διαμαντίδης…

Ο Παναθηναϊκός σε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του κατάφερε, στο άνδρο του ΟΑΚΑ, να υποτάξει και την Αναντολού Εφές, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 83-78. Στο 4-3 η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

[ads2]

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Δημήτρη Διαμαντίδη (σ.σ.: ενοχλήσεις στον αχίλλειο), έβαζαν από νωρίς σε… σκέψεις όσους επρόκειτο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς έπαιξαν όμως και για τον αρχηγό τους, για να επικρατήσουν της τουρκικής ομάδας (83-78) και να κλείσουν με θετικό πρόσημο (4-3) τον α’ γύρο του Top 16. Με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση σε επίπεδο άμυνας και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να σταματά στους 23 πόντους (και τα 8 ριμπάουντ), το “τριφύλλι” ξεπέρασε ένα παιχνίδι γεμάτο… παγίδες και πλέον κοιτάζει μπροστά, ξέροντας πως από εδώ και στο εξής θα έχει κι άλλες λύσεις στο ροτέισον.

Εξαιρετικός στα 34’07” που αγωνίστηκε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ (11π., 8ριμπ.) αποτέλεσαν τους… υπαξιωματικούς του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, βάζοντας με τη γεμάτη λύσεις -σε όλες τις θέσεις- ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:

μμνμν

Περισσότερα σε λίγο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News