Αλμπα – Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/10)

Ο Παναθηναϊκός περνάει απο την Άλμπα και δείχνει με το καλημέρα ποιός είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα.

Aλμπα - Παναθηναικός Live streaming

Αλμπα – Παναθηναικος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την πορεία του για την υπεράσπιση του τίτλου στην Euroleague στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα (19:45) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Τέσσερις μήνες πριν στην «Uber Arena» του Βερολίνου ο Παναθηναϊκός έγινε επτά αστέρων με τον θρίαμβό του στον τελικό του Final-4 απέναντι στη Ρεάλ, επιστρέφοντας στην κορυφή της Ευρώπης.

Tα βλέματα στραμένα πάνω του

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης συγκαταλέγονται στα φαβορί για να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου και μπαίνουν στο «ρινγκ» της κανονικής περιόδου προερχόμενοι από την περσινή καλύτερη επίδοσή τους με 23 νίκες σε 34 αγώνες που τους έδωσε τη δεύτερη θέση και το έναυσμα για την τελική επίθεση που τους έδωσε το ευρωπαϊκό στέμμα.

Από την πλευρά της η Άλμπα αρχίζει τη σεζόν όντας μία εκ των θεωρητικά αδύναμων κρίκων. Η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες άλλαξε πολλά πρόσωπα στο ρόστερ της και ποντάρει σε αυτή την ανανέωση για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από πέρυσι, όπου με μόλις 5 νίκες τερμάτισε στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Με το περσινό 2/2 (85-99, 84-75) ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στην προϊστορία τους (7-6) με τις νίκες να είναι μοιρασμένες στο Βερολίνο (3-3).

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Βερολίνο, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Γκονζάλες: «Πολύ δυνατό το ρόστερ του Παναθηναϊκού»

Ο Ίσραελ Γκονζάλες σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Άλμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική της Euroleague (3/10, 19:45) στάθηκε στο δυνατό ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Είναι οι νυν πρωταθλητές της Euroleague και έχουν ενισχύσει το rotation.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να φανούμε ενωμένοι και να φέρουμε όλη μας την ενέργεια στο γήπεδο. Η ένταση θα παίξει σημαντικό ρόλο, ειδικά στη ρακέτα».

Αλμπα – Παναθηναικος Live Streaming Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

Exit mobile version