Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/02)

Ρεαλ - Παναθηναϊκος Live Streaming

Δύσκολη αποστολή για τους πράσινους στη Μαδρίτη για την 27η στροφή της Euroleague.

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεάλ (21:45) για την 27η στροφή της Euroleague.

Το τελικό σπριντ στην κανονική περίοδο τώρα αρχίζει. Μετά τη διακοπή για τη διεξαγωγή των τελικών φάσεων των κυπέλλων και των «παραθύρων» των εθνικών ομάδων.

Επιστροφή με δύσκολη αποστολή

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με πολύ δύσκολη αποστολή, στο WiZink Center της Μαδρίτης απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την απώλεια του κυπέλλου. Καθώς, ηττήθηκε στον τελικό από τον Ολυμπιακό και πλέον μπροστά του είναι ένας εκ των μεγάλων στόχων της σεζόν που είναι η τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Η νίκη επί της Φενέρ στο γεμάτο ΟΑΚΑ (74-63) πριν τη διακοπή ήταν σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Καθώς, ανέβασε το «τριφύλλι» στην 3η θέση με 16-10 (μαζί με Μονακό και Βίρτους). Στις οκτώ στροφές που απομένουν στον «μαραθώνιο» ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί θέση στην τετράδα, ώστε η πρόκριση στο Final-4 να κριθεί από το… ΟΑΚΑ.

Η αποστολή στην έδρα των «μερένχες» έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της κατάταξης (22-4) να δείχνει πως έχει ξεπεράσει την κάμψη στην απόδοσή.

Αυτό έδειξε και στο Final-8 του Copa del Rey νικώντας την Μπαρτσελόνα στον τελικό, με την ομάδα του Τσους Ματέο να περιμένει τον Παναθηναϊκό με στόχο να βρει όσες νίκες χρειάζονται για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρωτιά.

Ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να ανεβάσουν ξανά στροφές αγωνιστικά και ψυχολογικά και να δείξουν πως η κακή εικόνα στο κύπελλο ήταν απλά μια παρένθεση.

Ο Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις κι έμεινε στην Αθήνα, ενώ θα επιδιώξει να σταματήσει το αρνητικό σερί με 12 σερί ήττες στο «σπίτι» της «βασίλισσας» από το 2013 κι έπειτα.

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Παναθηναϊκός και Ρεάλ στην κορυφή των «παραθύρων»

«Πράσινοι» και Μαδριλένοι είχαν τους περισσότερους παίκτες στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Η πρώτη φάση των «παραθύρων» του Ευρωμπάσκετ 2025 έφτασε στο τέλος της και  συνολικά 96 παίκτες Ευρωλίγκας, από 26 διαφορετικές χώρες, συμμετείχαν στα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ, του Αφρομπάσκετ αλλά και του AmeriCup.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Basketnews, η Ελλάδα είχε τους περισσότερους παίκτες από Ευρωλίγκα, 12 συνολικά, ενώ ακολούθησαν Ιταλία και Ισπανία που είχαν από 9, ενώ από 8 είχαν η Γερμανία και η Γαλλία.

Σε ό,τι αφορά στις ομάδες ο Παναθηναϊκός AKTOR και η Ρεάλ είχαν τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στα «παράθυρα» με συνολικά οκτώ διεθνείς.

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Χωρίς Βιλντόζα στη Μαδρίτη

Ο «πράσινοι» την Πέμπτη το βράδυ αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ στην Ισπανία. Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει στη διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα.

Η Ευρωλίγκα ετοιμάζεται να αρχίσει ξανά. Μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων του θεσμού του Κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη, αλλά και των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός  έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει τη «Βασίλισσα» χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα. Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αργεντίνος έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του, από το Final-8. Αποτέλεσμα να μείνει στην Αθήνα και να ακολουθήσει θεραπείες.

Την ίδια στιγμή κανονικά ταιξδεύει ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος στον αγώνα της Εθνικής είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα τσεκάρει την κατάτασή του επί ισπανικού εδάφους.

Το Conference League… άλλαξε τις ώρες στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με Βίρτους και Παναθηναϊκό

Η συμμετοχή του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στους “16” του Conference League, έφερε αλλαγές στις αναμετρήσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ (7/3) και με τον Παναθηναϊκό (14/3).

Η συμμετοχή του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στους “16” του Conference League έφερε αλλαγές. Όσον αφορά τις αναμετρήσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού στην Euroleague, με την Βίρτους Μπολόνια (7/3). Και του Παναθηναϊκού (14/3) για την 28η και 29η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ιταλική ομάδα το απόγευμα της Πέμπτης. Αντί για τις 21:15 ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00. Προφανώς για λόγους εξυπηρέτησης των φίλων του Ολυμπιακού που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ- Αβίβ, η οποία έχει οριστεί για τις 19:45.

Παράλληλα αλλαγή ώρας πραγματοποιήθηκε και στο ντέρμπι αιωνίων. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14/3) στις 19:45 αντί για τις 21:15 που είχε οριστεί, λόγω του επαναληπτικού των Πειραιωτών με την ισραηλινή ομάδα, ο οποίος έχει οριστεί για τις 22:00.Παθηναικος Live Streaming

Χουάντσο: «Διάλειμμα από μία δύσκολη σεζόν για μένα, μου δίνει κίνητρο η εθνική»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σε δηλώσεις του ενόψει του «παραθύρου» των προκριματικών του Eurobasket 2025 στάθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην εθνική Ισπανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα μικρό διάλειμμα σε μια δύσκολη σεζόν για μένα. Αλλά έρχομαι εδώ με τον μέγιστο ενθουσιασμό που θα είμαι σε θέση να μοιραστώ το παρκέ με τον Ρίκι Ρούμπιο ξανά. Θα νιώσω πάλι παίκτης της εθνικής ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, εδώ έζησα τις καλύτερες στιγμές μου ως παίκτης και έχω τεράστιο κίνητρο»

Για το αν του λείπει ο Ουίλι: «Πολύ. Δεν ήρθε επειδή ήθελε να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος να μπει στην τελική ευθεία με την Μπαρτσελόνα. Τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ χωρίς αυτόν. Όμως, γνωρίζω ότι θα μας στηρίξει αφού είναι βασικό γρανάζι αυτής της ομάδας».

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News