Παναθηναϊκος – Φενερμπαχτσε Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (09/02)

Παναθηναικος - Φενερμπαχτσε Live Streaming

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ έτοιμος για επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Φενερμπαχτσε Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε (21:15) σε ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι στο πλαίσιο της 26ης στροφής της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν συνεχίζει την κούρσα για τις θέσεις των Playoffs και της τετράδας που δίνουν πλεονέκτημα έδρας, με την αναμέτρηση με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους να είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη.

Νέα παράσταση στο σπίτι του

Οι «πράσινοι» καλούνται να υπερασπιστούν το ΟΑΚΑ. Κάτι που κάνουν με θαυμαστή επιτυχία και 5/5 στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουν να αφήσουν πίσω την ισόβαθμη Φενέρ (15-10) και να αποκτήσουν προβάδισμα για μια θέση στην τετράδα ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και με μονοψήφιο αριθμό αγωνιστικών να απομένουν.

Σε περίπτωση που μια ενδεχόμενη νίκη συνδυαστεί και με διαφορά άνω των 14 πόντων ώστε να καλυφθεί η ήττα στον πρώτο γύρο (83-69 για τη Φενέρ) τότε θα είναι… διπλή και εξόχως πολύτιμη.

Στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συνεχίσει σε νικηφόρο μονοπάτι. Υπέστη ήττα-πισωγύρισμα (80-68), καθώς έδειξε έλλειμμα ενέργειας και λύσεων, παίρνοντας μόνο τρεις πόντους από τον πάγκο!

Στο ΟΑΚΑ ζητούμενο να επανέλθει σε επίπεδα των προηγούμενων εμφανίσεων στο κατάμεστο «σπίτι» του, έχοντας ξανά στις επάλξεις τον Κώστα Σλούκα.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Σάρας θέλει να «κλέψει» τη νίκη. Για να κάνει αποφασιστικό βήμα τετράδας, με τον Λιθουανό κόουτς να επιστρέφει για άλλη μια φορά ως αντίπαλος για να χειροκροτηθεί. Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει η πρώτη επιστροφή του αντίπαλου Γιώργου Παπαγιάννη. Ο οποίος το καλοκαίρι επέλεξε να αφήσει τους «πράσινους» για να υπογράψει στη Φενέρ.

Η τουρκική ομάδα με την ήττα από τη Μονακό (76-69) έχασε επίσης έδαφος. Θέλει να πάρει μια μεγάλη νίκη έχοντας τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκος – Φενερμπαχτσε Live Streaming: H “ΑS” προτρέπει την Ρεάλ να ανανεώσει τους παίκτες της λόγω Παναθηναϊκού

Η ΑS σε σημερινό δημοσίευμα της συστήνει στην Ρεάλ Μαδρίτης να ανανεώσει τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Καθώς ο Παναθηναϊκός… περιμένει στην γωνία για τις περιπτώσεις των Ταβάρες και Χεζόνια.

Ο ντόρος που έχει προκαλέσει την φετινή σεζόν, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός, φαίνεται πως έχει θορυβήσει ολόκληρη την Ευρώπη.

O νέος αέρας που έχει φέρει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν την φετινή περίοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης ακόμα και σε ξένα αθλητικά μέσα μεγάλου βεληνεκούς.

Παναθηναϊκος – Φενερμπαχτσε Live Streaming: «Προσοχή στην μεγάλη πράσινη απειλή»

Συγκεκριμένα η ισπανική “ΑS” σε σημερινό της δημοσίευμα με τίτλο: «Προσοχή στην μεγάλη πράσινη απειλή». Αναφέρεται προφανώς στον Παναθηναϊκό και την έντονη δραστηριότητα του στις μεταγραφικές κινήσεις του ερχόμενου καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο άρθρο κάνει αναφορά και στα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο οποίος κατά καιρούς έχει αναφέρει πως θέλει να επαναφέρει τους πράσινους στην κορυφή της Ευρώπης.

Όπως, λοιπόν, αναγράφεται μέσα στο δημοσίευμα της ισπανικής σελίδας, τα λεγόμενα του ισχυρού ιδιοκτήτη του τριφυλλιού, θα πρέπει να θορυβήσουν την Ρεάλ, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκα. Να σημειώσουμε, όσον αφορά την ομάδα του Τσους Ματέο, υπάρχουν πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων του Έντι Ταβάρες και του Μάριο Χεζόνια. Παίκτες με τους οποίους σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία έχει συνδεθεί ο Παναθηναϊκός.

Η κατάσταση του πανύψηλου σέντερ είναι γνωστή. Καθώς ο Ταβάρες μπορεί να είναι χαρούμενος στην Ρεάλ. Ωστόσο δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι στιγμής. Όπως αναφέρει το άρθρο, οι πράσινοι ενδέχεται να κάνουν μια πρόταση στον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι που θα μπορούσε να πιέσει ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Μαδριλένων και του σέντερ.

Επιπλέον, όσον αφορά την περίπτωση του Χεζόνια, είναι πάντα στην… πράσινη σκιά. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι το τριφύλλι ενδέχεται να του χτυπήσει την πόρτα. Προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα που ήταν χαρούμενος και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους, όσο λίγοι. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κίνηση του Χεζόνια στην αναμέτρηση της “Βασίλισσας” στο ΟΑΚΑ. Με τον Κροάτη φόργουορντ να στέλνει ένα μήνυμα με χαρακτηριστικό νόημα… next year.

Η “ΑS”, λοιπόν προτρέπει τους ιθύνοντες των Μαδριλένων να ανανεώσουν άμεσα τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τους, καθώς ο Παναθηναϊκός… καιροφυλακτεί στην γωνία..

Ισοφάρισε το φετινό αρνητικό ρεκόρ πόντων κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός με τους 68 πόντους που πέτυχε στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις ισοφάρισε το φετινό αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση.

Το «τριφύλλι» πέτυχε 68 πόντους στην ήττα από την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι (80-68). Όσους είχε στο παιχνίδι κόντρα στην Εφές στην Τουρκία, όπου ηττήθηκε με 71-68.

Ο Παναθηναϊκός είχε μόνο τους Κέντρικ Ναν (26 π.), Μάριους Γκριγκόνις (15 π.) και Ματίας Λεσόρ (14 π.) σε καλή μέρα. Με τους υπόλοιπους να είναι σε μέτρια βραδιά και τους «πράσινους» συνολικά να πετυχαίνουν 68 πόντους.Παθηναικος Live Streaming

Αταμάν σε παίκτες: «Αν θέλουμε να είμαστε ομάδα για τίτλο, πρέπει να παίζουμε με την ίδια ένταση και στα εκτός»

Έτριξε τα δόντια στους παίκτες του ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα. Αποστολή στο Κάουνας.

Στα πράσινα αποδυτήρια και μετά την ήττα στο Κάουνας, ο κόουτς του τριφυλλιού μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του. Έκανε παρατηρήσεις και στάθηκε στην εμφάνισή τους που ήταν ανεπαρκής για ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι.

«Αν θέλετε να είστε ομάδα – διεκδικήτρια του τίτλου, πρέπει να παίζετε με την ίδια ένταση, που έχετε εντός έδρας παιχνίδια, και στα εκτός». Είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος τεχνικός, σύμφωνα και με τα όσα αποκάλυψε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Πρόσθεσε ακόμα ο Λιθουανός για τα λόγια του Αταμάν πως «πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως και στην έδρα μας». Και σχολίασε ο ίδιος επ’ αυτού: «Δεν λέει ψέματα, αυτή είναι η σωστή νοοτροπία, αυτό πρέπει να το κάνουμε. Όμως, απόψε δεν το κάναμε».

Παναθηναϊκος – Φενερμπαχτσε Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News