Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (31/01)

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming

Με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι.

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming: 

Τα ρέστα τους παίζουν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός την Τετάρτη (19:00) στο Περιστέρι με στόχο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ατρόμητος, μετά τη νίκη με 1-2 μέσα στη Λεωφόρο, έχει προβάδισμα πρόκρισης. Παίζει το ματς της χρονιάς μέσα στο Περιστέρι. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη στη διοργάνωση. Στοχεύει αρχικά στην πρόκριση στους «4» και στη συνέχεια στον μεγάλο τελικό για 3η φορά στην ιστορίας της.

Το «αστέρι» φέτος έχει κερδίσει ήδη δυο φορές τον Παναθηναϊκό (σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο). Άπαντες αναφέρουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ο Σέρβος προπονητής θα πάει με την συνταγή της Λεωφόρο. Με στόχο να κλείσει τους διαδρόμους πίσω και να χτυπήσει την «πράσινη» άμυνα στις αντεπιθέσεις. Ζητούμενο είναι η βελτίωση στην άμυνα. Ο Ατρόμητος την Κυριακή με τον Αστέρα στην Τρίπολη ηττήθηκε 3-1 και στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος έχει δεχθεί 8 γκολ!.

Πίστη για ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός μετά τις δυο σερί ήττες από Ατρόμητο στο Κύπελλο και ΠΑΟΚ στη Super League δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Η ανατροπή του σκορ και η πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης είναι «μονόδρομος». Ένας πιθανός αποκλεισμός θα οδηγήσει την ομάδα στην κρίση.

Ο Φατίχ Τερίμ θα κληθεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία, αφού οι «πράσινοι» δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ σε αντεπιθέσεις.

Στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, ενώ ανέτοιμος είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος τρέχει να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Γερεμέγεφ θα είναι η μοναδική λύση κλασικού φορ. Ο Τερίμ θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση ενόψει και του νέου ντέρμπι που ακολουθεί με τους Πειραιώτες. Ο Τάσος Μπακασέτας που με τον ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού» θα ξεκινήσει βασικός. Βοήθειες από τον πάγκο ενδέχεται να προσφέρει και ο Παλάσιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Περιστέρι ορίστηκε ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Κωστάρα, Δημητριάδη και VAR τον Ζαμπάλα.

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Μπακασέτας: Πώς έγινε το λάθος με τον Ιωαννίδη

Μεταξύ των υπολοίπων απουσιών που έχει να διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ στα τελευταία παιχνίδια των Πρασίνων, είναι κι αυτό του πλέον κομβικού ποδοσφαιριστή του, του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο αρχισκόρερ του Τριφυλλιού είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Αφού απουσίασε από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, επέστρεψε στη δράση στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο τελευταίο μισάωρο.

Αυτό μάλιστα κόντρα σε όλες τις αρχικές εκτιμήσεις που τον ήθελαν να επανέρχεται στο ντέρμπι της Τούμπας. Εξάλλου ο διεθνής επιθετικός μπήκε στην αποστολή. Έπαιξε κιόλας χωρίς ουσιαστικά να έχει βγάλει μία ολόκληρη προπόνηση στο 100%, τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος στράικερ για τους Πράσινους.

Με το ρίσκο αυτό που πάρθηκε όμως, ο Ιωαννίδης υπέστη υποτροπή. Τελικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη μάχη κορυφής με τον ΠΑΟΚ. Είναι προφανές πως έγινε λάθος στη διαχείριση του ποδοσφαιριστή μιας και δεν είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος αποθεραπείας του έπειτα τη θλάση που υπέστη. Κι εκεί ακριβώς έγκειται η ευθύνη του ιατρικού τιμ του κλαμπ, που όφειλε να θέσει “βέτο” για τη συμμετοχή του. Αυτό δε, μαζί με την πολύ μεγάλη θέληση που έδειξε ο ίδιος ο παίκτης για να μπει και να βοηθήσει την ομάδα του, σε μία στιγμή που τον είχε απόλυτη ανάγκη. Βέβαια είναι σύνηθες οι ποδοσφαιριστές να θέλουν να παίξουν πολλές φορές νωρίτερα από το επιτρεπτό έπειτα από τραυματισμούς τους, Εκεί πρέπει να μπαίνει μπροστά η άποψη των πλέον αρμοδίων, δηλαδή των γιατρών.

Στο… διά ταύτα τώρα, είναι δεδομένη η απουσία του Ιωαννίδη από την ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (4/2) με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ιστορική βραδιά για τον Μαξίμοβιτς

Ο Σέρβος χαφ πήρε φανέλα βασικού στη νίκη της Χετάφε επί της Γρανάδα (2-0). Γράφοντας μια ιστορική επίδοση αφού έφτασε τις 191 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τις 191 εμφανίσεις του ανέβηκε στην τέταρτη θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Χετάφε. Άφησε πλέον στην πέμπτη θέση τον εμβληματικό Χάβι Κασκέρο.

Ο Σέρβος χαφ, που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για το καλοκαίρι, αποτελεί από το ξεκίνημα της σεζόν την σταθερά στη μεσαία γραμμή της Χετάφε, γράφοντας πλέον ιστορία.

«Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, έγινε ο τέταρτος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Χετάφε στην La Liga (191). Ο Σέρβος ξεπέρασε ακόμη έναν θρύλο όπως ο Χάβι Κασκέρο.

Ας συνεχίσουμε να γράφουμε μαζί ιστορία Μάξι». Ανέφερε στο μήνυμά της στα Social Media η ισπανική ομάδα, για την ιστορική επίδοση που κατέγραψε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming: «ΑΕΚ, Μπέτις και Παναθηναϊκός για Μπακαμπού»

Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ το όνομα του 32χρονου επιθετικού, Σεντρίκ Μπακαμπού που έπαιξε πέρσι στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται σε τουρκικό tweet με αφορμή τη διάθεση του παίκτη να αποχωρήσει από την Γαλατάσαραϊ, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός με την Μπέτις ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό επιθετικό. Ενώ ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι η Γαλατά και δη ο προπονητής της, Οκάν Μπουρούκ θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας έως το καλοκαίρι.

«Ενδιαφέρον για τον 32χρονο επιθετικό Μπακαμπού έχουν δείξει η Ρεάλ Μπέτις, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Και στη συνέχεια επισημαίνεται, αυτό που προαναφέραμε για τον τεχνικό της Γαλατάσαραϊ. «Ο Οκάν Μπουρούκ θέλει να κρατήσει τον παίκτη στην αποστολή τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News