Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/01)

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες θέλει ο φουλ φορμαρισμένος Παναθηναϊκός και απέναντι στον Μακάμπι.

 

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι απέναντι στη Μακάμπι (21:05) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο φορμαρισμένος και ολοένα ανεβασμένος Παναθηναϊκός έχει νέα αποστολή, αυτή τη φορά κόντρα στη Μακάμπι, ώστε να συνεχίσει το σερί των τελευταίων αγωνιστικών και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα που δίνει πέραν της απευθείας εισόδου στα Playoffs και το πλεονέκτημα έδρας.

Συνεχίζει με νίκες

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν χάρη στις οκτώ νίκες των εννέα τελευταίων στροφών και των τεσσάρων συνεχόμενων νικών έχει ανέβει στο 14-8 και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη μοναξιά της τέταρτης θέσης, μία μόλις νίκη πίσω από τις ισόβαθμες στη δεύτερη θέση Μπαρτσελόνα και Βίρτους Μπολόνια.

Η αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού» στο ουδέτερο Βελιγράδι και την άδεια Aleksandar Nikolic Hall λόγω του πολέμου στη Γάζα είναι η νέα αποστολή που δίνει την ευκαιρία για την συνέχιση του καλού σερί, αλλά και ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ (81-86 στην παράταση), όταν οι «πράσινοι» εμφανώς… ψάχνονταν στην αρχή του «μαραθωνίου».

Το «τριφύλλι» πέραν των ευρωπαϊκών νικών προέρχεται και από νίκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (85-80), από την οποία ωστόσο προέκυψε η σημαντική απουσία του Κώστα Σλούκα, που σε συνδυασμό με αυτήν του Λούκα Βιλντόζα έχει περιορίσει το βασικό rotation στην περιφέρεια.

Στο ντέρμπι βοήθεια στην περιφέρεια προήλθε από τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στην άμυνα, ο οποίος καλείται να συνεισφέρει ξανά, απέναντι στη δεύτερη καλύτερη ομάδα σε δημιουργία στην διοργάνωση (19.6 ασίστ) που έχει κορυφαίο δημιουργό τον Λορέντζο Μπράουν (6.1).

Ο Αμερικανός έλειψε πολύ από την ομάδα του Όντεντ Κάτας στο ΣΕΦ στην ήττα από τον Ολυμπιακό (89-72) και τώρα επιστρέφει, με την «ομάδα του λαού» να στοχεύει στην επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για να βελτιώσει το 12-10 και να αυξήσει τις πιθανότητες εισόδου στην εξάδα.

Η Μακάμπι επίσης έχει όπλο την έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ όπου είναι πρώτη στη λίστα με 13.2. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιπαρατάξει την αποτελεσματικότητα στα κλεψίματα (7.6). Είναι δεύτερος, αλλά και η ομάδα που αναγκάζει στα περισσότερα λάθη τον αντίπαλο (14).

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ιτούδης για Παναθηναϊκό: «Χτίστηκε για να είναι ομάδα Final Four»

Ο Δημήτρης Ιτούδης κάνοντας live σχολιασμό του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν την περασμένη εβδομάδα στο κανάλι της Euroleague, τόνισε πως οι πράσινοι την φετινή σεζόν χτίστηκαν για να πάνε στο Final-4.

O Δημήτρης Ιτούδης κλήθηκε μαζί με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Μάικλ Ρολ να κάνουν live σχολιασμό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν την περασμένη εβδομάδα.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο πρώην προπονητής της Φενέρμπαχτσε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φετινό Παναθηναϊκό. Τόνισε πως οι πράσινοι χτίστηκαν για να πάνε στο Final-4 του Βερολίνου.

«Ο Παναθηναϊκός έχει χτιστεί για να είναι ομάδα Final Four. Διαθέτουν ποιότητα, ενώ παίρνουν και τα αποτελέσματα. Το κλειδί ήταν οι άσχημες στιγμές τους. Έμειναν ενωμένοι. Όλοι. Η ομάδα, ο πρόεδρος, οι φίλαθλοι», ανέφερε ενδεικτικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Πρέπει να παλέψεις σκληρά για να κερδίσεις το χρόνο σου»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι τόνισε πως κάθε παίκτης θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να βρει το χρόνο του. Επίσης, υποστήριξε πως η ομάδα του Κάτας είναι πολύ μαχητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τους τελευταίους έναν-δύο μήνες παίζουμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Πλησιάζουμε στο πικ μας, σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν νομίζω ότι έχουμε παίξει από την αρχή της σεζόν πλήρεις. Όταν παίζεις τέτοια ματς όπως αυτά με τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είσαι με μόλις πέντε ή έξι παίκτες διαθέσιμους, πρέπει να κερδίσεις. Όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των αγώνων. Θεωρώ πως αυτή η νίκη θα μας δώσει ένα boost για τη συνέχεια. Όπως προανέφερα παίζουμε ήδη πάρα πολύ καλά. Είμαστε σε καλή φόρμα, είμαστε χαρούμενοι αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη. Τόσο με τους αγώνες της Euroleague, όσο και με το Final 8 του Κυπέλλου».

Για την περιφέρεια της Μακάμπι: «Πέραν των Μπράουν και Μπόλντγουιν, η Μακάμπι διαθέτει και άλλους παίκτες. Σουτάρουν καλά και διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, όπως ο ΝτιΜπαρτολομέο και ο Μπλατ. Είναι μια μαχητική ομάδα, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για τη νίκη».

Για τον αν αναλάβει να μαρκάρει τον Μπόλντγουίν: «Όταν είσαι νεαρός Έλληνας και παίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουμε, πρέπει να παλέψεις σκληρά για να κερδίσεις το χρόνο σου στο παρκέ. Αυτό που μου έχουν αναθέσει οι προπονητές μου είναι να μπαίνω και να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Αν χρειαστεί μια ειδική αποστολή με τον Μπόλντγουιν, εφόσον μου το αναθέσει ο προπονητής μου, είναι κάτι που θα μου αρέσει. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και μετά χαράς θα το κάνω».

Αταμάν: «Η νίκη με τον Ολυμπιακό μας έδωσε αυτοπεποίθηση – Ο Σλούκας θα επιστρέψει στα επόμενα ματς της Ευρωλίγκα»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι στο Βελιγράδι για την 23η αγωνιστική της Euroleague τόνισε πως η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό τους δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Επίσης, παρουσιάστηκε σίγουρος πως ο Κώστας Σλούκας θα επιστρέψει στα επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα, το ματς που κερδίσαμε με τον Ολυμπιακό έδωσε στην ομάδα χαρακτήρα νικητή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν γίνεται να παίζεις πολύ καλά όλα σε όλα τα ματς. Κάποιες φορές αντιμετωπίζεις προβλήματα, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Απέναντι στη Μακάμπι από την οποία χάσαμε στην παράταση στο ματς του πρώτου γύρου. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

Σχετικά με την απουσία του Κώστα Σλούκα και το αν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα, τόνισε: «Πιστεύω πως ο Κώστας θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αρμάνι. Θεωρώ ότι το ιατρικό μας επιτελείο μαζί με την προσπάθεια του Σλούκα θα του επιτρέψουν να μπει στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Τον χρειαζόμαστε πολύ γιατί και ο Βιλντόζα είναι εκτός καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να παίζουμε με έναν πόιντ. Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας θα γυρίσει για τα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας. Απέναντι στη Μακάμπι θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τις σημαντικές απουσίες του Κώστα και του Λούκα».Παθηναικος Live Streaming

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News