Παναθηναϊκος – Παναιτωλικος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/01)

Παναθηναϊκος – Παναιτωλικος Live streaming

Να συνεχίσει με το απόλυτο με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκος – Παναιτωλικος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (17:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με νέα αναμέτρηση στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός έκανε ποδαρικό στον πάγκο με νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη και του Τόνι Βιλένα, προσπαθώντας να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη φιλοσοφία του στους «πράσινους».

Να συνεχίσει έτσι

Με αυτό το «τρίποντο» ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στους 38 βαθμούς για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και στοχεύει σε νέο «τρίποντο», πάλι απέναντι σε ομάδα της «ουράς», ώστε να στραφεί χωρίς απώλειες στα συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (10/1, κύπελλο), ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (14/1, πρωτάθλημα), Ολυμπιακό στο Φάληρο (17/1, κύπελλο), ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/1, πρωτάθλημα) και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (27/1, πρωτάθλημα) είναι προ των πυλών, με τον Τερίμ να έχει αντίπαλο και τον χρόνο.

Ωστόσο πριν τις μάχες κορυφής στις εγχώριες διοργανώσεις ζητούμενο είναι η αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων κόντρα στους Αγρινιώτες, με το «τριφύλλι» πάντως να έχει το απόλυτο στους φετινούς αγώνες στη Λεωφόρο πλην ντέρμπι, με 5/5 νίκες και τέρματα 19-0.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός συνεχίζει τη μάχη του για τη σωτηρία, παίρνοντας πολύ μεγάλη ανάσα με τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο (3-2) χάρη στο χατ-τρικ του Τορεχόν, ώστε να ανέβει στους 14 βαθμούς.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει φτωχή επίδοση εκτός Αγρινίου, καθώς σε 8 αγώνες έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες, χωρίς καμία νίκη.

Η παράδοση έχει άκρως πράσινο χρώμα ειδικά με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό που έχει 10 νίκες και μία ισοπαλία από το 2011 που οι Αγρινιώτες επανεμφανίστηκαν στην κορυφαία κατηγορία έπειτα από πολύχρονη απουσία.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων το «τριφύλλι» έχει επικρατήσει ανεξαρτήτως έδρας χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ στον πρώτο γύρο στο Αγρίνιο καταγράφηκε το πιο ευρύ σκορ (0-5).

Ντέμης για απομάκρυνση Γιοβάνοβιτς

Την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova.

Η απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ ήταν η είδηση που κυριάρχησε την περίοδο των εορτών. Ο Ντέμης Νικολαΐδης επισήμανε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση των «πρασίνων», κρίνοντας το έργο του Σέρβου τεχνικού πετυχημένο.

Στο σχόλιό του στην εκπομπή της Nova «Monday FC», ο πρώην ποδοσφαιριστής, σημείωσε:

«Τι να πω. Στεναχωριέμαι που έφυγε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ελπίζω να τον δούμε ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που προσέφερε με την παρουσία του, πέρα από τη δουλειά του. Με το ήθος του έκανε καλό στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Άσε την ομάδα να τελειώσει τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που αλλάζει τον προπονητή της και είναι έτοιμη.

Ο Τερίμ πήρε μία έτοιμη ομάδα. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν δεν το πάρει, θα αλλάξει πάλι προπονητή. Τερίμ και Γιοβάνοβιτς είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Αλλά εντάξει, δεν είμαστε εμείς η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρουμε παραπάνω πράγματα, εγώ πάντως το έργο του Γιοβάνοβιτς το κρίνω πετυχημένο».

Παναθηναϊκος – Παναιτωλικος Live streaming: «Ο Μπακασέτας απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Για αρνητική απάντηση του Τάσου Μπακασέτα στην κρούση του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο οι Τούρκοι.

Νέο δημοσίευμα στην Τουρκία για τον Παναθηναϊκό και τον Τάσο Μπακασέτα, στο οποίο αποκαλύπτεται “ναυάγιο” στην υπόθεση του διεθνούς άσου για το Τριφύλλι.

«Ο Έλληνας σταρ της Τραμπζονσπόρ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού όπου εργάζεται ο Τερίμ», σημειώνει το ρεπορτάζ της “Ensohaber”.

Ο λόγος που ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πιθανή πρόταση που του έγινε, είναι γιατί θέλει να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όταν αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν.

Πετράκης: «Η νοοτροπία και η πίστη μας έδωσαν τη νίκη»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης, μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (3-2), λέγοντας πως είναι σημαντική η νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο και αντάξιο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα με την σωστή νοοτροπία που χτίζουμε. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για εμάς για να ανταποκριθούμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Δείξαμε πως είμαστε μια καλή ομάδα και σε σωστό δρόμο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Για εμένα μετράει πολύ η εικόνα μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της. Αυτό δείχνει πολύ μεγάλη αξία όπως και η διακύμανση του σκορ. Συνεχίζουμε και έχουμε πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Πιστεύω πως μέσα από την συνέπεια και την προσπάθεια θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Η νοοτροπία και η πίστη μας έδωσαν τη νίκη».Παθηναικος Live Streaming

Έγινε… 40άρης ο ασταμάτητος Ιωαννίδης

Τα 40 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Καλύτερο “ποδαρικό” δεν μπορούσε να κάνει ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού στο 2024. Ανοίγοντας τον δρόμο για την -εύκολη όπως αποδείχθηκε- νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, με ένα άψογο τελείωμα μετά από ασίστ του Μπερνάρ.

Αυτό ήταν το 15ο φετινό τέρμα του Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλά και το 40ο της επαγγελματικής καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.

Τα 25 εξ αυτών σημειώθηκαν στη Super League, άλλα 5 στη Superleague 2, τα 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 στην Ευρώπη.

Σε αυτά τα τέρματα δεν περιλαμβάνονται τα έξι που έχει πετύχει με τα γαλανόλευκα σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

Παναθηναϊκος – Παναιτωλικος Live streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News