Παναθηναϊκος – ΠΑΣ Γιαννινα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/01)

Παναθηναϊκος – ΠΑΣ Γιαννινα Live streaming

Νίκη για να μπει με το δεξί στην εποχή Φατίχ Τερίμ θέλει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – ΠΑΣ Γιαννινα Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Η εποχή Φατίχ Τερίμ αρχίζει στον Παναθηναϊκό με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (21:00) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδαρικό στο 2024 για Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια από κόσμο Λεωφόρο στην αγωνιστική που ανοίγει την αυλαία του νέου χρόνου.

Οι «πράσινοι» στον πρώτο τους αγώνα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία υποδέχονται τους Γιαννιώτες.

Ο Φατίχ Τερίμ που διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο, το οποίο θέλει να συνδυάσει με «τρίποντο» ώστε η ομάδα του παράλληλα να κάνει νικηφόρο ποδαρικό στο νέο έτος και να διατηρηθεί τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (34 βαθμοί) στην κούρσα του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Βόλου (0-3) στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2023 είχε τις μεγάλες αλλαγές στον πάγκο και θέλει να κάνει νέα αρχή.

Με προβλήματα η πρεμιέρα του Τερίμ

Απέναντι στους Ηπειρώτες ο Τερίμ δε θα έχει τον Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος που είχε κρίνει τον αγώνα του πρώτου γύρου στους Ζωσιμάδες (0-1).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επίσης προέρχεται από αλλαγή στον πάγκο του. Καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αναλάβει τα ηνία εδώ και λίγες μέρες στη θέση του Θανάση Στάικου. Μάλιστα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ισόπαλο ματς (0-0) με τον Παναιτωλικό.

Οι Γιαννιώτες αναζητούν αποτελέσματα για να ανέβουν βαθμολογικά. Καθώς με 9 βαθμούς είναι ουραγοί της κατάταξης χωρίς να έχουν νίκη σε εκτός έδρας εξορμήσεις (4 ισοπαλίες, 4 ήττες).

Ο Παναθηναϊκός έχει τη μερίδα του λέοντος στις αναμετρήσεις με τους Ηπειρώτες. Οι οποίοι έχουν πανηγυρίσει δύο εκτός έδρας νίκες τα τελευταία 8 χρόνια στο πλαίσιο του Κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι» έχει 15 νίκες και μία ισοπαλία ως γηπεδούχος στα τελευταία 16 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παράλληλα μετρά 5 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ.

«Υπογράφει ο Κλεϊνχέισλερ στην Χάιντουκ»

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετακίνηση του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στην Χάιντουκ Σπλιτ, σύμφωνα με τους Ούγγρους.

Τελειωμένη θεωρείται η υπόθεση του Ούγγρου μέσου, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κροατικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε για μία τετραετία, έναν χρόνο μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό από την Όσιγεκ.

Η Χάιντουκ έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και κατάφερε τελικά να τα βρει -όπως όλα δείχνουν- με τους Πράσινους για την απόκτηση του Κλεϊνχέισλερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα η ουγγρική ιστοσελίδα “Nemzetisport”, ο 29χρονος διεθνής αναμένεται να υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του με την κροατική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Σάρλια, ενώ θα συναντήσει και τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Παναθηναϊκος – ΠΑΣ Γιαννινα Live streaming: Ψάχνει ομάδα ο Γκανέα

Τέσσερις μήνες μετά την επιστροφή του στη Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα, ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση ομάδας. Έχοντας ρίξει «δίχτυα» και σε συλλόγους της Super League.

Ο Κριστιάν Γκανέα δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν από τον ρουμανικό σύλλογο. Καταγράφοντας συνολικά 8 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν με μόλις τρεις εξ αυτών στο αρχικό σχήμα. Σημειώνεται ότι στο ρουμανικό πρωτάθλημα μόλις μια φορά ξεκίνησε βασικός.

Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι έχει καταστήσει σαφές στον 31χρονο μπακ πως θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του συλλόγου από το Βουκουρέστι.

Ο Γκανέα αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Παναθηναϊκό. Έχοντας προηγουμένως μείνει για τουλάχιστον 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Με Τσέριν, Τζούρισιτς και Φικάι η πρώτη αποστολή του Τερίμ

Ετοιμοπόλεμοι οι Τσέριν και Τζούρισιτς για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα και ο νεαρός στόπερ Φικάι, λόγω των πολλών απουσιών.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρασίνων για την αυριανή (3/1) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super league, στο εναρκτήριο ματς του Τριφυλλιού για το νέο έτος.

Όπως ήταν γνωστό, οι Παλάσιος και Σένκεφελντ βρίσκονται από χθες στο ιατρικό δελτίο. Στην αποστολή ο νεαρός στόπερ Φικάι που είχε εντυπωσιάσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Μιας και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν συνεχίζουν σταθερά τη θεραπεία τους. Απών βεβαίως και ο Λημνιός που μετράει ελάχιστα 24ωρα στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση. Συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.Παθηναικος Live Streaming

«Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει πρόταση για Μορουτάν»

Συνεχίζεται η ονοματολογία από την Τουρκία για τον Παναθηναϊκό, εμπλέκοντάς τον και με τον Ρουμάνο εξτρέμ της Ανκαραγκουτσού.

«Βροχή» πέφτουν τα ονόματα από τη γειτονική χώρα για τους Πράσινους.

Το τελευταίο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από την “Fanatik” είναι του Ολίμπιου Μορουτάν της Ανκαρουγκουτσού.

Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Φατίχ Τερίμ. Είχε αποκτηθεί επί θητείας του από την Γαλατάσαραϊ πριν 2,5 χρόνια έναντι 4,1 εκατ. ευρώ από την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ακολούθως δόθηκε δανεικός στην ιταλική Πίζα. Το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε στην Ανκαραγκουτσού -όπου αγωνίζονται και οι Χατζηγιοβάνης, Κίτσιου- για 3 εκατ. ευρώ.

Τη φετινή σεζόν μετράει 18 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ ο 24χρονος Ρουμάνος εξτρέμ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει πρόταση στην τουρκική ομάδα για την απόκτησή του.

Παναθηναϊκος – ΠΑΣ Γιαννινα Live streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News